Chiang Mai aikoo muuttaa punaiset kuorma-autot sähköajoneuvoksi: perinteiden säilyttäminen ja saastumisen vähentäminen

Chiang Mai-

6. marraskuuta 2023 apulaisteollisuusministeri Danainut Chokamnuay ja asiaankuuluvat viranomaiset ilmoittivat Thaimaan kansallisille tiedotusvälineille Chiang Mai: Red Trucksin kuljetuksista.

Danainut paljasti julkisesti, että Chiang Mai on yksi ainutlaatuisista kaupungeista, jotka säilyttävät kulttuurinsa ja luonnonympäristönsä kiehtovalla tavalla. Punaiset kuorma-autot tai punaiset taksit ovat julkisen liikenteen yksiköitä, jotka ovat olleet Chiang Maissa pitkään.

"Siksi on suositeltavaa edistää Thaimaan hallituksen politiikkaa, jolla polttokäyttöinen joukkoliikenne korvataan sähköajoneuvoilla, kuten muiden kaupunkien kaupunkien liikenteessä. Chiang Main paikallisliikennettä kuvaavan identiteetin pitäisi kuitenkin säilyä, ja olemme sitoutuneet säilyttämään punaiset kuorma-autot, mutta sähköisessä muodossa. sanoi Danainut.
Sähköinen joukkoliikenne vähentäisi myös mustaa savua ja saasteongelmia.

Danainut saa lisätukea pienille sähköajoneuvojen valmistajille, mutta se on haaste ja vaatii aikaa kasvaakseen, mutta hyvillä bisnesnäkemyksillä ja suunnitelmilla yritykset kukoistaisivat Thaimaassa. Thaimaan hallituksella on monia tapoja tukea ja lisätä heidän liiketoimintamahdollisuuksiaan.

TPN Media toteaa, että tämän muunnosajankohdasta ei ole tietoa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.