Buakaw voitti Bareknuckle-taistelun Saenchaita vastaan ​​Pattayalla

Pattaya -

Muay Thai -fanien unelmat ympäri maailmaa toteutuivat viime lauantaina, kun maailma todisti kahden Muay Thai -legendan: Buakaw Banchamekin ja Saenchai PK Saenchain välisen paljain rystystaistelun.

Historiallinen "BKFC Thailand 5: Legends of Siam" pidettiin aivan maailmankuulussa Pattayan kaupungissa 4. lokakuuta 2023, ja siihen osallistui useita taitavia ammattitaistelijoita, jotka kilpailevat hansikkaattomien sääntöjen mukaisesti.

BKFC Asian perustajan ja toimitusjohtajan Nick Chapmanin mahdollistaman tämän odotetun illan kohokohta oli Buakaw Banchamekin ja Saenchain välinen taistelu, joita kumpaakin pidettiin elävinä muaythai-ikoneina historiassa.

Huolimatta 40-vuotiaista ja pitkäaikaisista ystävistä molemmat miehet kihlautuivat kiivaasti ja esittelivät vertaansa vailla olevia taitojaan ja päättäväisyyttään voittaa toisensa viiden kierroksen ottelussa.

Buakaw, kaksinkertainen K-1-maailmanmestari, johti hyökkäystä säälimättömillä matalalla potkuilla. Saenchai, jolla on vaikuttava 70 ottelun tappioton sarja, torjui tarkoilla potkuilla, tappavilla kyynärpäillä ja raivokkailla pään potkuilla. Tämä tuhoisten iskujen vaihto vahvisti entisestään heidän ansaittua mainetta Muay Thain maailmassa.

Kierroksen edetessä Buakawin säälimätön hyökkäys osoittautui tehokkaammaksi, pakottaen Saenchain usein puolustavaan asentoon. Pelkkä voima Buakawin hyökkäysten takana näytti myös voittavan hänen vastustajansa.

Lopulta Buakawin kyky saada kiinni ja kaataa Saenchai korosti entisestään hänen dominanssiaan kaikilla viidellä kierroksella, mikä ansaitsi hänelle etulyöntiaseman tässä legendaarisessa ottelussa, tuomarien pisteillä 49-46, 50-46, 48-47 Buakawin hyväksi.

Taistelun jälkeen kaksi kaveria, jotka olivat edelleen hyvissä väleissä, vierailivat sairaalassa, jossa Buakaw seurasi Saenchaita saamaan hoitoa hänen murtuneeseen vasempaan etusormeen, joka loukkaantui tappelun aikana.

Viestissä kaikille edelleen epäileville faneille Saenchai sanoi: "Annoin kaikkeni. En halua ihmisten näkevän sitä kokona. Kun hävisin, menetin reilusti. Buakaw taisteli aidolla sydämellä. Hän voitti aidolla taidolla. Onnittelen häntä vilpittömästi."

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.