Pattaya valmistautuu kansainvälisiin vesihiihtokilpailuihin

Pattaya -

Pattaya isännöi arvostetun kansainvälisen vesihiihtokilpailun "WGP#1 Waterjet World Cup and WGP#1 Waterjet World Series 2023" 13.-17. joulukuuta Jomtien Beachillä.

Urheilumatkailun edistämiseen ja Pattayan urheilukaupungin aseman vahvistamiseen tähtäävän tapahtuman odotetaan houkuttelevan yli 2,500 30 vesiskootteriurheilijaa yli XNUMX maasta ympäri maailmaa.

Kilpailun valmistelu aloitettiin virallisesti 31. lokakuuta Pattayan apulaiskaupunginjohtajan Kritsana Boonsawadin johdolla valmiuskokousta. Häneen liittyi Narongrit Wongsuwan, Thai Jet Sports Boating Associationin johtaja, sekä virkamiehiä ja edustajia useista asiaan liittyvistä virastoista.

Keskusteluissa käsiteltiin erilaisia ​​näkökohtia, mukaan lukien tapahtumapaikan järjestelyt, maa- ja vesiturvallisuustoimenpiteet, liikenteen hallinta, saniteetti- ja mobiiliklinikat, sähköasennukset, valaistus ja median edistäminen. Näiden huolellisten valmistelujen tavoitteena on varmistaa tapahtuman sujuva toteutus ja esitellä Pattaya maailmanluokan kohteena urheilun harrastajille.

Tarkemmat tiedot kilpailusta julkaistaan ​​virallisesti lähiaikoina. Lisätietoja saat läänin matkailu- ja urheiluvirastosta, 038-253128 virka-aikoina.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.