Talvi alkaa ensi viikolla Thaimaassa, vähemmän kylmänä kuin edellisenä vuonna

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Ilmatieteen laitoksen on määrä ilmoittaa talven alkamisesta ensi viikon alussa, mikä on noin kaksi viikkoa tyypillistä aikataulua myöhemmin. Tämä viivästys johtuu jatkuvasta heikosta viileästä tuulesta ja odotettavissa olevasta lievemmästä lämpötilatrendistä.

Somkhuan Tonjan, Meteorological Observation Divisionin johtaja Thaimaan meteorologisesta osastosta, totesi, että sateet jatkuvat maan pohjoisosissa viileän tuulen vähenemisen vuoksi, kun taas Bangkokissa odotetaan kokevan itä- ja kaakkotuulen sekä korkeampia tuulia. kosteustasot.

Tämän viikon aikana kohtalaisen kylmät tuulet peittävät pohjoiset, mikä johtaa viileämpään lämpötilaan koillisessa. Joillakin alueilla voi sataa ennen kuin se vähitellen laskee. Ilmatieteen laitos antaa virallisen tiedon talven alkamisesta ensi viikon alussa.

Thaimaassa talven katsotaan saapuneen, kun alin lämpötila on alle 23 celsiusastetta. Viivästyneen alkamisen lisäksi Somkhuan mainitsi, että tämä talvi olisi verrattain tavallista vähemmän kylmä. Kylmimmän ajanjakson odotetaan olevan joulukuun alusta tammikuun lopulle, keskilämpötilan ollessa 21-22 celsiusastetta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.