Pattaya United valmistautuu kohtaamaan BG Pathum Unitedin

Pattaya, Thaimaa-

BIG Ottelu keskiviikkona paikalliselle Pattaya United Football Teamillemme!

PÄIVITYS : Pattaya United -joukkueen seuraava ottelu on Chang FA Cupin kauden 2023/24 64 kierroksen alku, jossa Pattaya Unitedin on avattava kotinsa toivottaakseen vieraat, BG Pathum Unitedin. Peliaika: Keskiviikkona 1 klo 2023
Paikka: Nong Pruen kunnan stadion Liput ovat vielä myynnissä lehdistön ajan peliin niille, jotka haluavat osallistua henkilökohtaisesti!Suora lähetys päällä
: Youtube : Pattaya United
: Facebook : Turnpro Media

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/