Pattaya United kohtaa haasteen Phrae Unitedilta kotona

Pattaya, Thaimaa-

Aika suunnitella Thai League 2:n jalkapallokilpailua, kausi 2023/24, peli 10!

Pattaya United avaa kotiottelunsa Phrae Unitedin kanssa.

Ottelu pelataan Nongprue Stadiumilla alla. Kickoff on klo 6.

Lisäksi lippuja on edelleen saatavilla Pattaya Unitedin pääotteluun 1. marraskuuta BG Pathum Unitedia vastaan, ja ne tulevat myyntiin Phrae United -ottelussa.

Tämän tulevan pelin hinnat ovat alla.

Tule mukaan tukemaan paikallista jalkapallojoukkuettasi!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/