Voimakkaat sateet aiheuttivat eilen tulvia Pattayassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Voimakas sade aiheutti äkillisiä tulvia useilla Pattayan alueilla eilen 21. lokakuuta, erityisesti Sukhumvit Roadilla, Soi Khao Talolla, Beach Roadilla ja Soi Buakhaolla.

Vedenkorkeudet nousivat paikoin jopa 60-70 senttimetriin, mikä teki moottoripyörien ja pienautojen kulkemisen mahdottomaksi.

Tulva alkoi lähes tunnin rankan sateen ja ukkosen jälkeen. Katastrofi aiheutti merkittäviä häiriöitä liikenteelle ja vaurioita tien varrella sijaitseville taloille ja yrityksille. Vedenpinta kuitenkin laski vähitellen noin puolen tunnin sateen tauon jälkeen.

10. lokakuuta vuoto kovasta sateesta pahasti syöpynyt Pattaya Beach. Tämä tapahtuma aiheutti monia pitkiä ja syviä raivauksia rannalla, mikä vaati kaupungin puuttumista korjauksiin.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.