Varhain aamulla kaatosade jättää Pattayan veden alle

Pattaya -

Yli tunnin rankkasade aiheutti äkillisiä tulvia suurimmassa osassa Pattayan aluetta kello 3 sunnuntaina 15. lokakuuta.

Varhaisen aamun rankkasade, johon liittyi voimakkaita tuulia, iski kaupunkiin ja tulvi tavanomaisilla tulvaalttiilla alueilla, mukaan lukien Beach Road. Vedenpinta oli yli 30 senttimetriä ja paikoin jopa metrin syvyydessä.

Äkilliset tulvat olivat aiheuttaneet valtavia ongelmia tienvarrella sijaitseville yrityksille, kuten Soi Buakhaolle, Sukhumvit Roadille, South Pattayalle ja Third Roadille. Onneksi tähän aikaan muutama yritys oli vielä auki.

Sade kuitenkin loppui lopulta noin tunnin kuluttua ja vesi valui vähitellen pois.

Juuri aiemmin tällä viikolla, Pattaya jäi veden alle Koinun trooppisen myrskyn aiheuttamien myrskyjärjestelmien seurauksena. Useita ajoneuvoja, joilla oli matala maavara, juuttuivat tulviville teille ja vaurioituivat.

Myrskyt aikaisemmin Tämä viikko aiheutti myös laajaa rantaeroosiota, jota korjataan edelleen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.