Voimakkaat sateet laukaisevat tulvan Phayaossa, tuhoavat sillan ja aiheuttavat uhreja

Phayao -

Klo 3, 00. lokakuuta 15, Phayaon paikallinen media raportoi, että rankkasateet aiheuttivat äkillisen tulvan, joka tuhosi sillan ja paikallisia ajoneuvoja, ja seitsemän kyläläistä kadonnut Phayaon Dok Khamtain ja Chiang Muanin alueilla.

Alun perin neljä Chiang Muanin kyläläistä löydettiin kuolleina, ja yksi oli edelleen kateissa. Kaksi muuta Dok Khamtain kyläläistä löydettiin elossa vuorelta.


Navin Suthammeng, Dok Khamtain piirin piirisihteeri, ilmoitti julkisesti, että klo 1–30 välillä oli rankkoja sateita koko yön, mikä aiheutti äkillisen tulvan, joka tuhosi Dok Khamtai-Chiang Muanin sillan. Äkillinen tulva katkaisi yhteisön ja vaati neljä ihmistä.

Tällä hetkellä asiaankuuluvat viranomaiset raivasivat sillan alle juuttuneet bambupaakut ja roskat ja täyttivät polun maaperällä tilapäisen liikenteen mahdollistamiseksi. Pelastusryhmän kerrotaan etsivän toista kadonnutta henkilöä lehdistöaikaan mennessä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.