Thaimaan tulva-alueet osoittavat paranemisen merkkejä, hallitus laajentaa tukea paikallisille

Kansallinen -

Tulva-alueilla kuudella Thaimaan provinssilla oli merkkejä vedenpinnan laskusta, ja Thaimaan hallitus on lähettänyt kiireellisesti tukea paikallisten auttamiseksi.

10 klo 00 Katastrofien ehkäisyn ja lieventämisen osasto (DDPM), sisäministeriö ja muut asiaankuuluvat viranomaiset ilmoittivat julkisesti, että 14.-2023 tulvat kärsivät. alueilla, mukaan lukien 26 maakuntaa, 14 piiriä ja 2023 35 kotitaloutta. Nykyhetkellä 145. lokakuuta 58,748 tulvista kärsivät alueet olivat jatkuvia, mukaan lukien 14 provinssia: Phetchabun, Phitsanulok, Sukhothai, Roi Et, Kalasin ja Ubon Ratchathani.

Yleisessä tulvatilanteessa vedenpinnat laskivat jokaisella alueella, mutta Kalasin ja Ubon Ratchathani ilmoittivat vedenpinnan nousevans.

Tilanteen helpottamiseksi DDPM:n virkamiehet ja asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksen tulva-alueilla monilla alueilla. Teknikkoryhmille lähetettiin katastrofikoneita, kuten etävesipumppuja, kuljetusautoja, ruoka-autoja ja muita asiaankuuluvia koneiden apuvälineitä.


Viranomaiset ilmoittivat Thaimaan medialle, että he helpottaisivat kiireesti tilannetta, jotta paikalliset voisivat elää normaalisti. Lisäksi asiaankuuluvat virkamiehet tutkisivat ja kirjasivat tulvavahingot valtiovarainministeriölle tukia varten.

Katastrofin kohteeksi joutuneet voivat kuitenkin soittaa ja ilmoittaa DDPM:lle 24/7 puhelinlinjan kautta: 1784.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.