Peräänantamaton japanilainen matkustaja luo myöhäisillan taksilla Pattayan poliisiasemalla

Pattaya -

Klo 11, 16. lokakuuta 13, Yutthapong Khunpini, 2023-vuotias kyytiauton kuljettaja, otti 35-vuotiaan japanilaisen matkustajan Pattaya Cityn hotellista Pattaya Cityn poliisiasemalle. . Tuntematon japanilainen matkustaja kieltäytyi kuitenkin astumasta ulos.

Yutthapong paljasti, että kun hän vei matkustajan määränpäähänsä, Pattaya Cityn poliisiasemalle, matkustaja makasi huolimattomasti takapenkille. Japanilainen kieltäytyi sitten itsepintaisesti pääsemästä ulos.

Pattaya Poliisit tulivat auttamaan ja saivat sitten matkustajan astumaan ulos autosta, mutta hän oli edelleen itsepäinen. Poliisi joutui pakottamaan matkustajan ulos ja saattamaan hänet aseman sisälle.
Aluksi Yutthapong suostui olemaan nostamatta uusia oikeudenkäyntejä ja jatkoi palvelustaan.

Tuntemattomalla japanilaisella miehellä oli kielimuuriongelmia, eikä hän kertonut selvästi, miksi hän alun perin halusi mennä asemalle. Miehellä oli myös pyöräilykypärä ja hän näytti tallentavan koko tapahtuman puhelimeensa, mahdollisesti sosiaaliseen mediaan.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.