Thaimaan rajavartiokadetin kuolinsyy koulutuksen aikana tutkittu: influenssavirusta ja lämpöhalvausta epäillään

Songkhla -

Thaimaan armeijan virkamiehet ja lääkärit pitivät lehdistötilaisuuden kadetin kuoleman syystä äskettäisen sotilaskoulutuksen aikana. Influenssavirus ja lämpöhalvaus diagnosoitiin mahdollisina syinä.

Äskettäin rajavartiopoliisin kadetti, joka tunnettiin vain Mr. Pakornina, 26-vuotias, ilmoitettiin kuolleeksi sotilasharjoituksen aikana 9. lokakuuta 2023. Pakorn oli juuri ilmoittautunut armeijan palvelukseen 1. lokakuuta 2023. Armeijaraportissa todettiin, että poramestari määräsi ryhmän juuri ilmoittautuneita kadetteja juoksemaan 10 kilometriä. Pakorn päätyi kuitenkin vain 6 kilometriä ennen kuin kaatui maahan ja poramestari käski muiden kadettien kantaa Pakornia, kunnes he saavuttivat 10 kilometrin merkin. Pakorn ilmoitettiin myöhemmin kuolleeksi.

12. lokakuuta 2023 rajavartiopoliisin päämajassa Sadaossa Songkhlassa kansanterveys- ja muut asiaankuuluvat viranomaiset pitivät lehdistötilaisuuden Pakornin todellisesta kuolinsyystä. Sotilaskoulutukseen osallistuneet virkamiehet totesivat, että koulutus oli tiukasti ohjeiden mukaan ja noudatti kaikkia asianmukaisia ​​sääntöjä ja määräyksiä.

Pakornin ensimmäisestä ilmoittautumispäivästä 1 lähtien 2023 kadetin koulutus oli pääosin liikuntatieteeseen perustuvilla kursseilla. Intensiteettiä lisättäisiin kuitenkin asteittain fyysistä sopeutumista varten.

Tätä jatkui kunnes 10. lokakuuta, jolloin Pakorn osoitti koulutuksen aikana kuumeen ja sekavuuden merkkejä. Muut kadetit kantoivat sitten Pakornia lepäämään. Hetken kuluttua lääkintäyksikkö antoi ensiapua ja siirsi Pakornin Sadaon sairaalaan. Hän ei kuitenkaan voinut paremmin ennen kuin hänet siirrettiin Hat Yain sairaalaan, ja myöhemmin hänet ilmoitettiin kuolleeksi.

Tohtori Songkran Maichum, Songkhlan kansanterveyslääkäri, sanoi, että Pakorn oli pudonnut tajuttomaksi ja hänellä oli yli 40 celsiusastetta kuumetta. Lääkäriryhmä tuki häntä parhaansa mukaan, mutta he eivät voineet pelastaa Pakornia.

Tohtori Songkarn huomautti, että influenssavirus, joka saattoi aiheuttaa Pakornin oireita, on saattanut levitä flunssana toiselle 30 kadetille, jotka osoittivat yskän merkkejä leirillä. Lääkäriryhmä oli valmiustilassa tukeakseen. Muiden leirillä olevien kadettien vartalotutkimuksen tulokset mahdollisen flunssa- tai flunssaviruksen varalta olisivat 2-3 päivän kuluttua.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.