Väitetty taksivaras pidätettiin törmäyksen jälkeen kuorma-auton kanssa Thaimaan moottoritiellä

Kansallinen -

Miespuolista thaimaalaista epäiltyä syytetään ajamisesta varastetulla taksilla ja törmäyksestä kuorma-autoon Mittraphap-moottoritiellä, ennen kuin Thaimaan valtatiepoliisit pidättivät hänet.

11. lokakuuta 2023 Thaimaan valtatiepoliisit pidättivät väitetyn epäillyn, joka myöhemmin tunnistettiin vain herra Athitthaniksi, 49-vuotias, Mittraphap-valtatiellä Muak Lekissä Saraburissa.

Tapahtumapäivänä Thaimaan valtatiepoliisit olivat saaneet varkausilmoituksen epäillystä, joka varasti taksin Pathum Thanin alueella ennen kuin pakeni Phahonyothin Road-Mittraphap -tielle. Joten he lähettivät joukkoja pysäyttämään epäillyn ajoneuvon.

Saatuaan puhelinvihjeitä muilta kuljettajilta ja silminnäkijiltä tiepoliisipartio havaitsi epäillyn ajoneuvon ja osoitti sen jälkeen merkin sammuttaakseen moottorin. Väitetty epäilty ajoi kuitenkin taksin pois suurella nopeudella ennen kuin lopulta törmäsi kuorma-auton takaosaan Mittraphapin moottoritiellä.

Myöhemmissä kuulusteluissa Athitthan myönsi rikoksensa ennen kuin hänet saatettiin Khu Khotin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Oli epäselvää, miksi Athitthan oli alun perin varastanut taksin tai minne hän aikoi matkustaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.