Soita Chiang Mai Mall -ostoskeskuksen liukuportaisiin Alarms Thai Social Media

Chiang Mai -

Klo 3 30. lokakuuta 10 useat sosiaalisen median lähteet kertoivat, että Chiang Maissa kuuluisassa ostoskeskuksessa eräs opiskelija juuttui kengännauhansa liukuportaiden uraan. Onneksi hän riisui kenkänsä ajoissa eikä loukkaantunut.

Tuntematon yliopisto-opiskelija paljasti, että hän oli hengailla kauppakeskuksessa ystäviensä kanssa käyttäessään liukuportaita G-kerroksesta B1-kerrokseen, ja hänen kengännauhansa juuttuivat liukuportaiden uraan viimeisessä vaiheessa. Hänellä oli kengännauhat löysällä, mutta hän ei uskonut sen johtavan mahdolliseen kauhistuttavaan tapaukseen.

Kauppakeskuksen siivooja kuitenkin näki tapahtuman ja ryntäsi painamaan pysäytyspainiketta ennen kuin auttoi vetämään kengät ulos. Liukuportaat toimivat nyt normaalisti.

Kauppakeskuksen PR-osasto varoitti kaikkia liukuportaita käyttäessään, että on suositeltavaa pukeutua ja solmia kengännauhat kunnolla, koska se voi johtaa odottamattomaan tapaukseen.

Thaimaan viranomaiset eivät kuitenkaan paljastaneet kauppakeskuksen nimeä tapausta tutkiessaan. Hälytys sosiaalisessa mediassa johtui järkyttävästä tapahtumasta klo matkustaja Don Mueangin lentokentällä aiemmin tänä vuonna, jossa thaimaalainen nainen menetti jalkansa.

Tämä tapaus johti oikeudenkäynteihin ja useisiin liukuportaiden ja liikkuvien kävelyteiden turvallisuustarkastuksiin Thaimaassa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.