Venäläinen pariskunta Pattayassa kärsi paniikkikohtauksen, syyttää kannabiksen sisältävän kakun syömisestä

Pattaya -

Venäläispariskunta sai väitetyn paniikkikohtauksen tänä aamuna, kun väittivät syöneensä kannabiksen sisältävää kakkua Pattayalla. He eivät kuitenkaan suostuneet viemästä sairaalaan.

Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät saivat puhelun thai-venäläiseltä tulkilta kello 1 aamulla tänään, lokakuun 11. päivänä, ja he ilmoittivat, että kaksi venäläistä turistia kärsi paniikkikohtaukselta. Tulkin mukaan pariskunnalla oli hengitysvaikeuksia syötyään kannabikseen sekoitettua kakkua.

Hengenpelastustiimi matkusti nopeasti Jomtien Second Roadilla sijaitsevaan hotelliin Nongpruen osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa, jossa pariskunta majoitettiin. He löysivät turistit, joiden nimiä ei kerrottu lehdistölle, tapahtumapaikalta, ja he kuvasivat tulkin kautta raajojensa heikkoutta, sydämen raivoamista ja tuntui, että aika olisi hidastunut ryömimään. Oli epäselvää, oliko pariskunta koskaan kokeillut kannabista aiemmin tai kuinka paljon he söivät.

Pelastusryhmä ymmärsi tilanteen vakavuuden ja päätti kuljettaa pariskunnan sairaalaan. Kuitenkin kauttakulun aikana venäläiset turistit yhtäkkiä kiihtyivät tuntemattomista syistä. He antoivat kiivaasti merkin ryhmän vetäytyä syrjään huutaen ja hakkaamalla ambulanssin ovea.

Tämän seurauksena pelastusryhmä pysäköi ajoneuvon tien viereen, päästi pariskunnan ulos ja ilmoitti asiasta Pattayan poliisiasemalle. Kun poliisit saapuivat paikalle, he yrittivät rauhoittaa kaksi turistia ja saada heidät menemään sairaalaan hoitoon. Siitä huolimatta he kieltäytyivät lähtemästä, mutta eivät kertoneet tarkkoja syitä. Tämän jälkeen poliisit järjestivät heidän paluunsa hotellille.

Kannabis dekriminalisoitiin Thaimaassa vuonna 2022, mutta siitä lähtien se on ollut keskustelunaihe varsinkin sen virkistyskäytön osalta.

Vain päivää ennen (10. lokakuuta) an Israelin turisti teki kohtauksen Walking Streetillä Pattayalla ja syytti tapauksesta kannabiksen polttamista. Mies myönsi polttaneensa kannabista vähentääkseen stressiä, jonka hän väitti johtuneen Israelin ja Hamasin välillä meneillään olevasta sodasta. Hän myös varasti kauppaa lähikaupassa, mistä hän myös syytti kannabista, minkä seurauksena hänet pidätettiin ja hänet syytettiin.

TPN huomauttaa, että ei näytä olevan tieteellistä näyttöä siitä, että kannabiksen käyttö aiheuttaisi myymälävarkauksia.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.