Turvallisuusvalvonta: Bangkokin lennolle salakuljetettu 25 villieläintä

KUVA: thansettakij

Kansallinen -

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) selitti äskettäin turvatarkastukseksi kutsumansa tapauksen, jossa kaksi lentomatkustajaa otti salaa villieläimiä kyytiin. Lentoaseman johto ilmoitti, että turvapäällikkö ei suorittanut matkustajan matkatavaroiden asianmukaista etsintä.

Aluksi, 4. lokakuuta 2023, kaksi lentomatkustajaa vei salaa lemmikkirottia ja saukoja lennolle BKK:sta Taiwanin Taoyuanin kansainväliselle lentokentälle (TPE). Kukaan koneessa ei ilmoittanut omistajuudesta, koska rekisteröimättömien lemmikkien matkustaminen ulkomaille on laitonta.

Lentokentän turvapäälliköt suorittivat matkatavaroiden etsinnön lennolle viivästyttivät laskeutumisaikaa tunnilla. Tapaus havaittiin, kun osa eläimistä irtosi aluksella ja muut matkustajat kuvasivat niitä ja julkaisivat virusvideot nettiin.

BKK:n PR kertoi tapauksesta, että lentokentän turvapäällikkö laiminlyö velvollisuutensa tutkia rekisteröimättömien lemmikkieläinten kuljettamiseen käytetyt matkatavarat perusteellisesti. CCTV-tutkinnan aikana lentoaseman virkailijat saivat selville, että 2 tuntematonta ulkomaalaista matkustajaa toi kyseiset matkatavarat röntgenlaitteen läpi turvatarkastuksessa.

Päivystävät lentoaseman turvapäälliköt pyysivät toista tuntematonta ylipäällikköä suorittamaan etsinnän matkatavaroihin, joissa saattaa olla ulkomaalaisia ​​esineitä, mutta tuntematon poliisi ei toiminut sen mukaisesti ja päästi ulkomaalaiset matkustajat kyytiin.

BKK:n virkamiehet vakuuttivat luottavansa lentokenttien turvatarkastuspisteissä käytettävään teknologiaan, joka noudattaa yleismaailmallisia standardeja ja tiukkoja toimenpiteitä. Tässä tapauksessa kyseessä oli laiminlyönti, joka suoritti velvollisuutensa yhden työntekijän puolesta.

Tuntematon poliisi on tällä hetkellä pidätettynä ja häntä tutkitaan jatkotoimia varten.

งามหน้า ผู้โดยสาร ลักลอบขนสัตว์จตว์ขข ง ผ่านสุวรรณภูมิ ปลายทางไต้หวัน
KUVA: kevätuutiset
งามหน้า ผู้โดยสาร ลักลอบขนสัตว์จตว์ขข ง ผ่านสุวรรณภูมิ ปลายทางไต้หวัน
KUVA: kevätuutiset

Lisätutkinnan jälkeen lentoaseman virkailijat havaitsivat, että villieläinten, yhteensä 25, laitonta kuljetusta pidettiin tuntemattoman omistajan matkatavaroissa.

Lentoaseman johto suorittaa lisätutkimuksen löytääkseen kaksi ulkomaalaista matkustajaa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.