Banglamungin poliisi sai kiinni väitetyn huijarin esiintymällä naisena treffisovelluksessa syöttinä

Pattaya -

Banglamungin poliisi pidätti thaimaalaisen miehen, jota etsittiin useista petossyytteistä torstaina 5. lokakuuta. Poliisit houkuttelivat hänet tapaamaan heitä ylellisessä ravintolassa samalla kun he esiintyivät näppärästi varakkaana ja hyvännäköisenä naisena deittailusovelluksessa, jota epäillyn tiedettiin usein käyneen.

Pidätysryhmä, jota johti polluutnantti everstiluutnantti Kornpong Sukwisit Banglamungin poliisiasemalta, sai onnistuneesti kiinni Anuchit "Tik" Khamthipin, 40, tuomioistuimen määräyksen nojalla, jossa häntä syytettiin huijauksesta.

Poliisi hyökkäsi epäillyn kimppuun heti, kun hän saapui ylelliseen kalaravintolaan Nakluan osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Everstiluutnantti Kornpongin mukaan nainen nimeltä A (alias) teki kantelun herra Anuchitia vastaan ​​hänen upouuden sedanin väitetysti varastamisesta sen jälkeen, kun he tapasivat saman treffisovelluksen kautta, jolla poliisi nappasi hänet ja oli ollut suhteessa jonkin aikaa. .

Rouva A sanoi, että Anuchit houkutteli häntä ostamaan sedanin, ja pian sen jälkeen, kun hän oli saanut sen käsiinsä, hän katosi ajoneuvon mukana. Auto rekisteröitiin rouva A:n nimiin, mikä sai hänet hakemaan apua Banglamungin poliisilta.

Myöhemmin Pattayan provinssin tuomioistuin antoi tekijän pidätysmääräyksen. Poliisin oli kuitenkin vaikea jäljittää herra Anuchit, koska hänellä ei ollut pysyvää asuinpaikkaa. On myös havaittu, että herra Anuchitilla on kaksi muuta pidätysmääräystä petoksista Sakon Nakhonin ja Bangkokin maakunnissa.

Ovelaan strategiaan, everstiluutnantti Kornpong kertoi keksineensä idean luoda väärennetty profiili Deittailusovellukseen, jonka Tikin tiedettiin usein käyttäneen, ja se esittää kuvitteellista varakasta ja viehättävää naista. Sitten hän seurasi herra Anuchitin tiliä ja alkoi puhua hänen kanssaan.

Vakuutettuaan onnistuneesti väitetyn huijarin, viisas upseeri taivutti epäillyn tapaamaan hänet merenrantaravintolaan Nakluassa. Kun epäilty saapui määrättyyn paikkaan, poliisi paljasti todellisen henkilöllisyytensä ja otti hänet välittömästi kiinni.

Polluutnantti Kornpong lisäsi, että epäilty ajoi varastetulla sedanilla tapaamiseen, jonka hän kuulemma otti rouva A:lta. Upseeri varoitti kaikkia kansalaisia, jotka käyttävät treffisovelluksia parisuhteeseen, olemaan varovaisia ​​vuorovaikutuksessa näiden kanavien kautta tapaamiensa tuntemattomien kanssa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.