Bangkokin poliisin ratsastustalo, jossa on yli 18,000 10 seksilelua, joiden arvo on XNUMX miljoonaa bahtia

Kansallinen -

4. lokakuuta 2023 Pol Col Patpawit Wongpinid ja Technology Crime Suppression Division (TCSD) -yksikkö aloittivat etsintäoperaation seksileluja varastoivassa talossa Lat Krabangissa, Bangkokissa.

Kolmikerroksisesta talosta poliisipartio takavarikoi kiistanalaista omaisuutta, yli 3 18,000 seksilelua yli 10 miljoonan bahtin arvosta. Kaksi väitettyä myyjää tunnistettiin myöhemmin vain Piyananiksi, 24-vuotias ja thaimaalaiseksi, ja Huangiksi, 28-vuotiaiksi ja kiinalaisiksi.

Pol Col Patpawit paljasti yleisölle, että tutkintaryhmä löysi parin oli väitetysti syyllistyi rikokseen verkkomediassa: Julkaisi mainoksia Facebookissa ja muilla alustoilla ja naamioi seksilelutuotteita hierontalaitteiksi. He myös salasivat henkilöllisyytensä esittämällä muiden ihmisten nimiä kaupan rekisteröinti- ja toimitustuotteissa.
Pari väitetään myönsi, että he ovat tuoneet seksilelutuotteita Kiinasta yli 3 vuoden ajan. Poliisit esittivät 2 syytettä tietokonerikoslain ja siveellisten esineiden myynnin salaliitosta.

TPN-media huomauttaa, että Thaimaassa seksilelut ovat itse asiassa laittomia. Tämän vuoden toukokuussa Bangkokin poliisi teki toisen suuren ratsian ja takavarikoi noin miljoona bahtia seksileluja.

- Thaimaan demokraattipuolue oli osoittanut tukea ennen viimeisiä Thaimaan vaaleja seksilelujen laillistamiselle, mutta koska he eivät voittaneet, tämä ehdotus ei koskaan edennyt.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.