Thaimaa sijoittui yhdeksännelle sijalle maailmassa avoimin yritys

Kuninkaallinen Thaimaan suurlähetystö Yhdysvalloissa on ilmoittanut Facebook-sivullaan, että Thaimaa on saavuttanut yhdeksännen sijan 87 vuoden 2023 liiketoiminnalle avoimimman maan joukossa.

Vuotuisen rankingin – joka tunnetaan nimellä ”Best Country: Open for Business in 2023” – järjestää US News and World Report. Rankingissa otetaan huomioon viiden tekijän yhtäläinen painotettu keskiarvo, joita ovat byrokratia, alhaiset tuotantokustannukset, korruptio, veroystävällinen ympäristö ja läpinäkyvät hallinnolliset määräykset.

Listan kärjessä liiketoiminnalle avoimempana maana on Sveitsi, jota seuraavat Luxemburg ja Suomi. Toisessa päässä liiketoiminnalle vähiten avoimia maita ovat Venäjä, jonka jälkeen tulevat Iran ja Valko-Venäjä.

Yritysystävällisyyden 10 parasta maata vuonna 2023 ovat seuraavat: 1. Sveitsi 2. Luxemburg 3. Suomi 4. Ruotsi 5. Norja 6. Tanska 7. Singapore 8. Panama 9. Thaimaa 10. Uusi-Seelanti.

Lähde: PR Thaimaan hallitus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/