Thaimaan pääministeri lupaa murtaa korruptoituneita vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä

Viranomaiset tehostavat ponnistelujaan Thaimaan vaikutusvaltaisten henkilöiden vaikutusvallan torjumiseksi.

Pääministeri Srettha Thavisin lupasi toimia päättäväisesti kaikkia vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä vastaan, jotka käyttävät väärin valtaansa. Ilmoitus tuli äskettäisen tapaamisen jälkeen Polin kanssa. Kenraali Damrongsak Kittiprapas, poliisipäällikkö, joka kertoi pääministerille Nakhon Pathomin maakunnassa tapahtuneesta valtatiepoliisimurhasta.

Pääministeri vakuutti, että ulkopuolisia vaikutteita, olipa kyse sijoitusryhmistä tai rikollisjärjestöistä, ei suvaita poliisin toiminnassa.

Pääministeri Srettha tunnusti kasvavan yleisön huolen asiasta, ja hän vakuutti, että ongelman ratkaisemiseksi sovelletaan välitöntä ja tehokasta hallintaa. Vaikka tapaus sattui hänen hallintokautensa alkuaikoina, pääministeri takasi nopean toiminnan – erityisesti tapauksissa, joissa oli kyse korruptiosta tai väärinkäytöksistä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/