Myöhäisillan moottoripyöräonnettomuus Pattayassa jättää kolme ihmistä sairaalaan; Epäillään huolimatonta ajoa

Pattaya -

Kolme nuorta ohjasi moottoripyöräänsä vaarallisesti Sukhumvit Roadilla Pattayalla sunnuntaina keskiyöllä ennen kuin törmäsivät toisiinsa.

Onnettomuudesta ilmoitettiin Sawang Boriboonin pelastushenkilöstölle kello 12 syyskuun 10. päivänä Sukhumvit Roadilla Pattayassa, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Pelastajat ja The Pattaya News kiiruhtivat paikalle löytääkseen kolme nuorta loukkaantunutta.

Heidät tunnistettiin 18-vuotiaiksi herra Thananop Chanpitakiksi, 19-vuotiaiksi rouvaksi Jirada Kimtengiksi ja 24-vuotiaiksi Narin Champahomiksi. Kaikki kolme saivat erilaisia ​​vammoja. He kaikki lähetettiin läheiseen sairaalaan sairaanhoitoa varten.

Onnettomuuden silminnäkijä, joka pyysi olemaan nimeämättä, kertoi The Pattaya Newsille, että kolmikko ajoi kahdella moottoripyörällä tiellä. Yksi heistä ajoi epäsäännöllisesti ja käänsi vasemmalle ja oikealle. Silminnäkijä kuuli ryhmän yrittävän varoittaa toisiaan hidastamaan vauhtia, mutta he eivät noudattaneet heidän neuvojaan. Ennen törmäystä yksi ratsastaja poikkesi ystäviensä tielle ja törmäsi heihin.

Heidän kolmen kerrotaan pysyneen paikallisessa sairaalassa lehdistön ajan.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.