Erityinen valokuvakierros Pattayan Benedictin talossa

Olimme äskettäin innoissamme ja etuoikeutettuja saadessamme kutsua melko uuteen turistinähtävyyteen, Benedictin taloon Pattayassa.

Na Jomtienissa lähellä Na Jomtienin poliisiasemaa sijaitseva uusi matkailukohde ja maamerkkikohde, joka juuri palkittiin Chonburista, houkuttelee tuhansia kävijöitä, sekä kansainvälisiä että kotimaisia ​​thaimaalaisia.

House of Benedict on kaunis nähtävyys, jossa on monipuolinen määrä taidetta ja luovuutta, ja se on täydellinen perheille ja niille, jotka rakastavat Instagramin täydellisten valokuvien ja upeiden TikTok-videoiden ottamista. Teimme talosta myös erityisen videokierroksen, jonka löydät napauttamalla tai klikkaamalla tästä.

On helpompi näyttää, kuinka upea Benedictin talo on verrattuna pitkän artikkelin kirjoittamiseen, joten ennen kuin siirrymme valokuviin, voit napauttaa tai Napsauta tätä vieraillaksesi heidän uskomattomassa Facebookissaan, jossa on heidän yhteystietonsa, tarkka sijainti, hinnat, aukioloajat ja paljon muuta.

Nauti kuvista ja nähdään pian Talossa! Vinkki: Jos napautat yhtä valokuvaa, toinen ikkuna avautuu, ja voit helposti napsauttaa valokuvagalleriaa vieritystä vastaan!

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/