Traaginen Pattaya-onnettomuus vaati 3-vuotiaiden ja 12-vuotiaiden elämän moottoripyöräkolarissa ja 3 muuta lasta loukkaantui

Pattaya -

3-vuotiaat ja 12-vuotiaat lapset kuolivat moottoripyörän ja avolava-auton törmäyksessä tänään Pattayan lähellä. Lisäksi kolme ihmistä loukkaantui, kaikki alle 18-vuotiaita.

Tuhoisasta onnettomuudesta ilmoitettiin Huay Yain poliisille klo 11 sunnuntaina 30. syyskuuta osoitteessa Plang Road 17, Khao Mai Kaeon osapiiri. Banglamungin piiri, Chonburin maakunta. Poliisi, The Pattaya News ja hätäkeskukset kiiruhtivat paikalle auttamaan useita loukkaantuneita henkilöitä.

Paikalle oli kerääntynyt paljon kyläläisiä auttamaan uhreja, jotka kaikki olivat alle 18-vuotiaita alaikäisiä. Tarkastuksessa todettiin, että 12-vuotias poika ja 3-vuotias tyttö olivat saaneet vakavia vammoja. ja kuoli traagisesti pian viranomaisten saapumisen jälkeen.

Vainajan, jonka nimeä nuoren iän vuoksi salattiin, kerrottiin ajaneen lava-auton yli, moottoripyörällä kyydissään, muiden alaikäisten kuljettamana, törmäsi heidän rinnallaan ajaviin ikätoveriinsa.

Heidän vanhempansa olivat matkustaneet tapaamaan rakastettua tytärtään ja poikaansa, ja kuultuaan heidän menetyksistään he romahtivat ja purskahtivat itkuun.

Onnettomuudessa loukkaantui kolme muuta lasta, joista suurin osa oli ei-vakavia. Koska he olivat kaikki alle 18-vuotiaita, Pattaya News päätti salata heidän nimensä. Heidät lähetettiin Banglamungin sairaalaan jatkohoitoon.

Poliisi löysi tapahtumapaikalta kaksi moottoripyörää, joita oli kuulemma ajanut lapset. Viranomaiset haastattelivat mukana ollutta lava-auton kuljettajaa, 50-vuotiasta Nikorn Khamwania, joka paniikissa selitti, että ryhmä lapsia ajoi kahdella moottoripyörällä, ja kummallakin pyörällä oli kolme lasta ja teini-ikäistä.

Kun ryhmä laskeutui rinteestä ja lähestyi mutkaa, molemmat moottoripyörät menettivät hallinnan samanaikaisesti, mikä johti kaatumiseen. Lapset olivat hajallaan tien toisella puolella juuri kun herra Nikorn oli lähestymässä, jolloin hän ajoi kahden heistä yli ja loukkasi heidän jalkojaan.

Herra Nikorn kertoi poliisille, ettei hän voinut jarruttaa ajoissa. Hän pysäköi nopeasti ajoneuvonsa ja ryntäsi auttamaan lapsia, ennen kuin muita kyläläisiä liittyi häneen.

Onnettomuuden silminnäkijät tukivat herra Nikornin väitteitä sanoen, että lapset eivät suunnistaneet kaarteessa ja menettivät hallinnan, ja herra Nikon teki täysin yhteistyötä auttaakseen. Myös lapset kulkivat suurella nopeudella, silminnäkijät lisäsivät.

Ruumiit lähetettiin Banglamungin sairaalaan selvittämään, johtuiko lasten kuolema lava-auton yli ajamisesta vai putoamisesta. Raportteja oikeustoimista ei ollut saatavilla.

Thaimaan laki edellyttää, että henkilön on oltava vähintään 18-vuotias voidakseen ajaa autoa tai 15-vuotias moottoripyörien osalta, toteaa The Pattaya News. Kukaan lapsista ei käyttänyt moottoripyöräkypärää.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.