Pattayan moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti törmättyään lava-autoon

Pattaya -

45-vuotias moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti lava-autolla tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa Pornprapanimitiellä perjantai-iltana 15. Kuorma-auton kuljettaja väitti, että moottoripyöräilijä ylitti äkillisesti liikennekaistat ja katkaisi hänet.

Sawang Boriboonin hätäkeskukset ja The Pattaya News ryntäsivät onnettomuuspaikalle Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburissa löytääkseen thaimaalaisen uhrin, joka makaa liikkumatta tiellä.

45-vuotiaan Narong Buptayn havaittiin hengittävän vain heikosti, koska hän oli saanut vakavia vammoja. Pelastajat suorittivat hänelle tärkeitä elvytystoimenpiteitä ennen kuin hänet kuljetettiin nopeasti paikalliseen sairaalaan jatkohoitoon. Hänen kolarissa vaurioitunut musta Honda Click -moottoripyörä löydettiin onnettomuuspaikalta sekä musta Toyota Revo -lava-auto.

Pattaya News haastatteli onnettomuuteen osallistuneen kuorma-auton kuljettajaa, 43-vuotiasta Sirimongkol Wongcharoenia. Wongcharoen väitti, että hän oli palaamassa kotiin läheiseltä torilta, kun Narong yhtäkkiä ylitti hänen kaistalleen ja katkaisi hänet, mikä johti yhteentörmäykseen.

Theerapun Suksai, 29-vuotias onnettomuuden silminnäkijä, kertoi, että kun hän istui talonsa edessä syömässä, hän huomasi moottoripyöräilijän Narongin ajavan suurella nopeudella. Narong leikkasi sitten herra Wongcharoenin kaistalle ja sai iskun.

Pattayan poliisi tutki CCTV-kameroita onnettomuuspaikalla selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn. Lehdistöhetkellä oli epäselvää, ryhdytäänkö oikeustoimiin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.