Pattayan kuljettaja syyttää vahingossa tapahtuneesta vaihteenvaihdosta, kun ajoneuvo syöksyi kanavaan

Pattaya -

Thaimaalainen 41-vuotias kuljettaja piti onnettomuutensa syynä väärin arvioitua vaihteenvaihtoa. Tämä paljastus tuli sen jälkeen, kun hänet pelastettiin lava-autostaan, joka oli syöksynyt kanavaan Pattayalla kello 4 lauantaina 16. syyskuuta.

41-vuotias Thawatchai Yaemket pelastettiin vahingoittumattomana sen jälkeen, kun hänen kuorma-autonsa putosi kanavaan Soi Suk Samboonissa Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Thawatchai oli juuttunut ajoneuvoonsa, ja Sawang Boriboon pelasti hänet. Hänen harmaa Mitsubishi Triton -lava-autonsa Roi Et -rekisterikilvellä löydettiin osittain upotettuna kanavasta. Onneksi vedenpinta ei ollut korkea, ylsi vain noin puoleen väliin kuorma-auton pyöristä.

Mr. Thawatchai pyysi, ettei hän menisi sairaalaan, koska hän ei loukkaantunut. Hän selitti, että vaihtaessaan vaihteita hän teki virheen ja valitsi väärän vaihteen, mikä sai ajoneuvon hyppäämään eteenpäin. Kuorma-auto menetti hallinnan eikä saanut sitä takaisin, mutta liukastui ja syöksyi kanavaan ja jäi Thawatchain sisälle.

Kuorma-auto vaurioitui lievästi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.