Medical Bytes numero 96, mikä voisi mennä pieleen osakeyhtiössä Thaimaassa? Kaikki!

Seuraavat on Doc Martynin säännöllinen mielipidekolumni. Hänen lausuntonsa ja mielipiteensä ovat täysin hänen omiaan.

1. Aloittaakseen alusta Ken, ei hänen oikea nimensä, toi uusiseelantilaisen vaimonsa ja heidän lapsensa Thaimaahan. Thaimaalaisen osakeyhtiön avulla hän osti perhekodin ja 6 sijoituskiinteistöä yli 110 miljoonalla THB:llä.

Suurin osa thaimaalaisista tytöistä on upeita. Kaikki oli hyvin, kunnes Kenin silmät alkoivat vaeltaa. Hänen keskittymisensä muuttui.

Hänen vaimonsa palasi poikansa kanssa Uuteen-Seelantiin.

Ken ja hänen uusi thaimaalainen tyttöystävänsä, jonka kanssa hänellä on lapsi, elävät tosiasiallisessa suhteessa,

2. Kenin koti oli osa tilaa. Kiinteistön kehittäjä veloitti liian suuria vesimaksuja, joten Ken porasi raskaita koneita käyttäen lohkoonsa. Hänen naapurinsa, kiinteistökehittäjä, haastoi hänet oikeuteen raskaan kaluston aiheuttamista vahingoista.

3. Useiden vuosien ajan on ollut laitonta perustaa thaimaalaista yritystä yksinomaan maan ja/tai omaisuuden ostamiseksi. Käyttämällä välitysyritystä Ken oli rikkonut Thaimaan lakia. Kenin tilanteesta saatettiin DCI:n tietoon, joka päätti, että Kenin osto oli laiton. Häntä vastaan ​​nostettiin rikosilmoitus. Lisäksi, koska hänen ostonsa oli laiton, hän ei omistanut kotiaan. Rakennuttaja muutti sitten vireillä olevan kanteensa Keniä vastaan ​​vaatimukseen "pesälle aiheutuneista rikosvahingoista".

4. "Helvetissä ei ole vihaa..." Ken sai kutsun Uudesta-Seelannista. Hänen entinen vaimonsa oli hakenut avioeroa ja haastoi hänet oikeuteen 110 miljoonan THB:n maksamiseksi. Ilman vieraantuneen vaimonsa suostumusta Ken oli jo myynyt kaksi seitsemästä kiinteistöstä. Tämä on avioliittovarojen väärinkäyttöä, rikos.

Jos onnistutaan, rikollinen vahinko ja kavallussyytteet tuovat Kenin vähintään kahdeksi vuodeksi vankilaan, minkä jälkeen hänet karkotetaan Thaimaan yrityslainsäädännön rikkomisesta.

5. Kenin kokemukset syrjään, välityspalveluyritysten käyttämiseen kiinteistön ostamiseen liittyy monia muita sudenkuoppia. Nämä sisältävät:

-Farang omistaa 49 % yhtiön osakkeista, thaimaalaiset 51 %. Farangilla ei ole määräysvaltaa yhtiössä, eikä omaisuus kuulu hänelle.

-Farang ostaa kiinteistön, mutta hänellä ei ole ostotodistusta.

-Jos yksi thaimaalaisista osakkeenomistajista kuolee, hänen perheensä on oikeutettu osuuteen 51 prosentin osuudesta, jolloin Farang jää voimattomaksi ja lunnaille.

-Jos Farangin vaimo kuolee ennenaikaisesti, hänen perheensä on oikeutettu vaatimaan omaisuutta. Farangin osuus riippuu hänen perheensä lukumäärästä. Jos perheessä on 3 muuta perheenjäsentä, kiinteistö voidaan jakaa neljällä tavalla.

-Vaimo ja/tai hänen perheensä voivat kerätä rahaa "lainahista" käyttämällä Chenotea vakuutena. Jos lainaa ei makseta takaisin, riippumatta siitä onko sinulla käyttöoikeus +/- sopimuspöytäkirja, 'koronkiskuri' voi rekisteröidä lainan Chenoteen maatoimistossa. Jos omaisuutta ei myydä, "lainahai" hakee omaisuutta.

6. Noin 38,000 XNUMX THB:llä ympäri maata häikäilemättömät asianajajat ovat perustaneet välitysyrityksiä hyväuskoisille Farangeille. Tämä on laitonta. Thaimaan lakia ei voi kiertää. Farangit eivät voi omistaa maata Thaimaassa. Kun valtakirjayhtiö todetaan laittomaksi, rangaistuksen maksaa Farang, eivät asianajaja(t).

7. Helmikuun 7th 2023 Thaimaan hallitus muutti yhtiölakia. Nyt osakeyhtiön tulee käydä aktiivisesti kauppaa ja yhtiön johtajien veroilmoitukset on toimitettava vuosittain.

Välitystoimistot ovat nyt kuolleet veteen.

Jos sinulla on asiamiesyritys, sinun on muutettava tilannettasi välittömästi. Etsi itsellesi hyvämaineinen asianajaja (kyllä, tiedän, että se on oksymoroni!) hallitsemaan haavoittuvaa tilannettasi, tai PM Doc Martyn Facebookissa ja annan sinut eettisten ihmisten käsiin, jotka auttavat sinua.

8. "Osayhtiö ostaa omaisuutta, mikä voisi mennä pieleen?" Kaikki!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/