Siirrä eteenpäin -johtaja Pita eroaa

KUVA: Pita Limjaroenrat - พิธา ลิ้มเจริญรัตน์/Facebook

Kansallinen -

Pita Limjaroenrat on jättänyt Move Forward -puolueen johtajan tehtävänsä, mikä mahdollistaa uuden johtajan ottavan oppositiojohtajan roolin.

Perustuslain mukaan oppositiojohtajan on oltava opposition suurimman puolueen, Move Forward -puolueen, kansanedustaja, sillä sillä on 151 kansanedustajaa.

Pitan asema kansanedustajana on kuitenkin tällä hetkellä jäädytetty, odottaa perustuslakituomioistuimen päätöstä hänen mediaosakkuutta koskevasta tapauksestaan.

Pita korosti Facebookissa tehneensä päätöksen laajan neuvottelun jälkeen puolueen johtokunnan jäsenten ja kansanedustajien kanssa. He tunnustavat yhdessä oppositiojohtajan roolin elintärkeän parlamentaarisessa järjestelmässä. Tämä rooli on ratkaisevan tärkeä tehokkaalle hallituksen valvonnalle ja välttämättömien uudistusten puolustamiselle, Pita sanoi. Hän on kuitenkin jatkossakin tärkeässä roolissa puolueessa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.