Tutkimus osoittaa, että suurin osa thaimaalaisista vanhemmista tukee sähkösavukkeiden kieltämistä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Sosiaalisen ja yrityskehityksen tutkimuskeskuksen (SAB) äskettäin tekemä tutkimus on paljastanut, että suurin osa Thaimaan vanhemmista kannattaa sähkösavukkeiden tuonti- ja myyntikieltoa.

SAB:n järjestämässä seminaarissa esitellyt havainnot osoittavat, että 91 % valtakunnallisista 5,582 4,087:sta vastaajasta kannattaa kiellon voimassaolon jatkamista, koska he ovat huolissaan nuorten mahdollisista terveysriskeistä. Kysely annettiin XNUMX XNUMX oppilaan vanhemmalle ala-asteesta lukioon sekä opettajille ja koulun ylläpitäjille.

Tutkimus korosti lisäksi, että 80 prosenttia vastaajista oli hyvin tietoinen sähkösavukkeiden haitallisista terveysvaikutuksista. Sama prosenttiosuus uskoi myös, että e-savukkeet voisivat toimia porttina laittomiin huumeisiin. Näiden huolenaiheiden ratkaisemiseksi Tupakkavalvontatutkimus- ja tiedonhallintakeskuksen (TRC) asiantuntijat tekivät selväksi tarpeen tehdä yhteistyötä eri ministeriöiden ja virastojen välillä kiellon tehokkaan täytäntöönpanon varmistamiseksi.

Asiantuntijat vaativat myös tietoisuusohjelmia, joissa vanhemmat, opettajat ja tiedotusvälineet valistavat yleisöä sähkösavukkeiden vaaroista. Ryhmä ehdotti myös sähkötupakan vastaisten opetussuunnitelmien sisällyttämistä kouluihin ja vahvan sosiaalisen arvon juurruttamista sähkösavukkeiden käyttöä vastaan ​​nuorten keskuudessa.

Kiellon tuki ulottuu sellaisiin organisaatioihin kuin Thaimaan vanhempien ja opettajien kongressi (CPTT) ja Thaimaan kuninkaallinen lastenlääkäri.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.