Törmäys-onnettomuus loukkaantui Pattayalla kolme ihmistä, joista yksi vakavasti

Pattaya -

Sedanin ja moottoripyörän sivuvaunun törmäyksessä Sukhumvit Roadilla varhain torstaiaamuna 14. syyskuuta loukkaantui kolme ihmistä, joista yksi vakavasti. Sedanin kuljettaja pakeni paikalta.

Tapaus sattui noin kello 1 Sukhumvit-Pattaya 30 Roadilla, joka saapui Sattahipiin, Nongpruen osa-alueeseen, Banglamungin piiriin, Chonburiin.

Pelastushenkilöstö ja lääkintäryhmä Bangkokin Pattayan sairaalasta lähetettiin paikalle, ja he havaitsivat, että moottoripyörän sivuvaunu oli kärsinyt merkittäviä vaurioita.

Kolme ihmistä loukkaantui, mukaan lukien tuntematon burmalainen nainen, joka oli saanut vakavia päävammoja, ja kaksi muuta miestä, Thaimaan kansalainen nimeltä Opas Thupnamkham, 40, ja toinen Burman kansalainen, Zaw Moe, 47. Kaksi jälkimmäistä loukkaantuivat lievästi.

Kaikille kolmelle annettiin ensiapua ennen kuin heidät lähetettiin paikalliseen sairaalaan.

Haastatellessaan loukkaantunutta, herra Opas, hän sanoi, että hän ja hänen ikätoverinsa olivat menossa takaisin majoituspaikkaansa rankkasateen aikana. Sitten heidän kanssaan törmäsi äkillisesti takaapäin musta sedan, jonka malli oli tuntematon. Törmäyksen seurauksena heidän sivuvaununsa kaatui ja kaikki kolme lensivät eri suuntiin. Toinen osapuoli ei pysähtynyt tai edes hidastanut vauhtia, minkä vuoksi he loukkaantuivat ja makaavat keskellä tietä.

Poliisi tutkii tapausta ja yrittää tunnistaa osallisena ollutta ajoneuvoa törmäyksen aikana irronneen rekisterikilven perusteella.

Myös epäillyn ajoneuvon kuljettajaa kehotetaan ilmoittautumaan ja antautumaan yhteistyöhön tutkinnan kanssa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.