Oikosulku kipinäpalo Pattayan naapurustossa

Pattaya -

Tulipalon uskotaan johtuvan oikosulusta, joka puhkesi tietoliikennejohdoissa Soi 4 ​​Regional Landissa Pattayalla varhain perjantaina 15. syyskuuta.

Tänään kello 3 Pattayan Land Disaster Prevention Center vastaanotti raportin oikosulusta, joka aiheutti tulipalon yläpuolella olevissa tietoliikennejohdoissa Soi 15 ​​Regional Landissa, vastapäätä Soi 4:n sisäänkäyntiä, Nongpruen osapiiri, Banglamungin alue, Chonburin maakunta. . Tämän jälkeen he lähettivät palokunnan välittömästi paikalle.

Siellä tulipalo paloi korkeajännitteisen sähköpylvään ja lähellä olevia puita. Palomiehet kiiruhtivat sammuttamaan liekkejä ajoissa ennen kuin se ehti levitä asukastaloihin. Panikoineet paikalliset juoksivat majoitustilojensa ulkopuolelle tarkkailemaan tulipaloa, ja palomiehet sammuttivat palon hetken kuluttua.

Sähkö- ja telejohdot vaurioituivat ja roikkuivat tiellä tukkien väylän ja aiheuttaen tilapäisiä vaikeuksia liikenteelle.

Pattayan poliisiaseman poliisit menivät tapahtumapaikalle auttamaan liikenteen hallinnassa ennen kuin ilmoittivat asianomaisille osastoille vaurioituneiden johtojen poistamiseksi ja korjaamiseksi.

Ilmoitushetkellä sähkö ei ollut saatavilla joillain asukkailla. Jotkut paikalliset valittivat myös alueella toistuvista oikosulkuista, jotka johtivat useisiin tulipaloihin. Onneksi palo ei kuitenkaan aiheuttanut henkilövahinkoja tai suuria omaisuusvahinkoja.

Tämä ei ole ensimmäinen viimeaikainen sähkö- ja kaapelipalo Pattayalla, jättimäinen python aiheutti sellaisen Soi Buakhaossa 15 muutama päivä aikaisemmin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.