Pattaya Deliveryman menetti pyöränsä varkaalle, kun hän oli unohtanut virta-avaimen

Pattaya -

Nuoren kuljetusmiehen moottoripyörä varastettiin lähellä varastoa Etelä-Pattayalla. Valitettavasti mies jätti avaimensa virtalukkoon.

Tapaus sattui viime torstai-iltana, syyskuun 14. päivänä, Flash Xpress Companyn varaston edessä Etelä-Pattayassa, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Mr. Worawit Boonwat, 19-vuotias moottoripyörän omistaja, valitti Pattaya Newsille, että hän työskentelee Flash Xpressin toimittajana ja oli hakeutumassa sateelta suojaan varaston puolelta, joka ei ollut näkyvissä. pääsisäänkäynnille, jonne hän pysäköi moottoripyöränsä. Kun sade lakkasi, hän meni moottoripyöränsä selkään lähteäkseen kotiin, mutta huomasi, että se puuttui.

Tarkasteltuaan CCTV-materiaalia herra Worawit huomasi, että joku oli ottanut hänen moottoripyöränsä. Tuolloin kaksi moottoripyörää oli pysäköitynä vierekkäin, mutta varas oli valinnut pyöränsä. Hän lisäsi jättäneensä avaimen virtalukkoon vahingossa.

Uhri on ilmoittanut tapauksesta poliisille ja pyytänyt heitä tutkimaan Pattayan alueen moottoripyörävarkaat perusteellisesti, sillä paikalliset asukkaat ovat kohdanneet useita vastaavia tapauksia.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.