Pattayan kaupunginvaltuusto lahjoittaa pyörätuoleja apua tarvitseville iäkkäille naisille

Pattaya -

Presidentti Banlue Kullavanitin johtama Pattayan kaupunginvaltuusto lahjoitti pyörätuolit kahdelle iäkkäälle naiselle, joilla on kävelyvaikeuksia.

Valtuuston ystävällisyys tapahtui torstaina 14. syyskuuta Nakluan alueella. Mr. Banlue johti ryhmän valtuuston jäseniä ja virkamiehiä tapaamaan kaksi vanhempaa kansalaista, jotka tarvitsivat kävelyapuvälineitä.

81-vuotias rouva Somboon Chaiwat ja 70-vuotias rouva Wanthanee Charoenchokchaipanich ottivat aiemmin Pattayan sosiaalitoimistoon yhteyttä, että heidän jokapäiväinen elämänsä oli ollut raskasta, koska heillä oli ikääntymisen ja terveysongelmien vuoksi kävelyvaikeuksia.

Myötätuntoinen paikallisneuvoston päällikkö päätti sitten tavata pariskunnan henkilökohtaisesti tarjotakseen jokaiselle upouudet pyörätuolit. Nämä liikkumisen apuvälineet ovat 10 pyörätuolin joukossa, jotka Pattayan antelias hotellioperaattorit lahjoittivat äskettäin kaupungille. He aikovat auttaa liikkumisvaikeuksista kärsiviä vanhuksia ja fyysisesti vammaisia.

Rouva Somboon ja rouva Wanthanee kiittivät virkamiehiä heidän hyväsydämisistä teoistaan.

Pyörätuolin pyytämistä varten Banlue sanoi, että voit ottaa yhteyttä Pattayan kaupungintalon rakennuksen 1 ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaan Pattayan sosiaalitoimistoon tai numeroon 038-253-261.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.