Chonburin poliisi pidätti Duon, joka oli osallisena 10 miljoonan bahtin lankavarkaustapauksessa Pattayan lähellä

Chonburi -

Kaksi karanneita lankavarkaita pidätettiin keskiviikkona 13. syyskuuta Chonburissa, kun he aiheuttivat yli 10 miljoonan bahtin arvoisia taloudellisia vahinkoja paikallishallinnolle.

Kaksikon kiinniottaminen tapahtui keskiviikkona puoli tuntia yli puolenyön seurannan seurauksena lankavarkaustapaus elokuussa, jossa oli kolme epäiltyä, joista kaksi oli onnistunut pakenemaan pidätyksestä.

Tuolloin kolme miestä jäi kiinni varastamasta sähkölinjoja ja ohjauspaneeleja moottoritieltä 7, joka yhdistää Pattayan Map Ta Phutiin Rayongin maakunnassa lähellä Kilometer Marker 125:tä, Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa.

Kaksi epäillyistä onnistui kuitenkin pakenemaan pidätyksestä, ja vain yksi heistä, 38-vuotias Laosin kansalainen Xammao Boutakeo, otettiin kiinni. Ryhmän rikollinen toiminta johti valtiolle huikeisiin yli 10 miljoonan bahtin arvoisiin korjauskuluihin ja varusteisiin. Varkaiden ilkeä teko tuhosi myös turvakamerat Pattayasta lähtevän pikatien varrella aina Map Ta Phutiin saakka Rayongissa, pidätysviranomaiset kertoivat.

Tämä johti seurantaoperaatioon, joka johti eilen kahden thaimaalaisen miehen pidätykseen. Epäillyt tunnistettiin Anulak Obchuksi, 35, ja Traiphop Buahomiksi, 31. Heidät pidätettiin kävellessä pitkin tietä Huay Yaissa.

Heidän asunnostaan ​​takavarikoitiin 40 kiloa kuparia, lähes 100 metriä kelaamattomia sähköjohtoja ja teräsleikkureita.

Anulak ja Traiphop tunnustivat syytökset sanomalla, että he olivat syyllistyneet tähän tekoon vähintään 50 kertaa ja ansaitsivat noin 20,000 XNUMX bahtia per tapaus.

Yhteensä he ansaitsivat lähes miljoona bahtia näistä laittomista toimista. He myönsivät käyttäneensä menettelyä päivittäiseen vapaa-aikaan, online-uhkapelaamiseen ja laittomien aineiden ostamiseen. Lisäksi he väittivät, että yksi rikoskumppani on edelleen vapaalla. Poliisi jäljittää tämän henkilön.

Miehiä syytettiin salaliitosta valtion omaisuuden varastamiseksi yöaikaan, johon osallistui yli kaksi henkilöä, sekä ajoneuvon käytöstä rikoksen tekemiseen tai omaisuuden kuljettamiseen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.