Voimakas sadeennuste 33 maakunnalle, mukaan lukien Bangkok

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos on ennustanut rankkasadetta 33 maakunnassa seuraavan 24 tunnin aikana, ja 70 % Bangkokista kärsii.

Osasto ilmoitti torstaina 14. syyskuuta, että raju myrsky on ylittänyt Myanmarin, ylemmän pohjois-Thaimaan ja ylemmän pohjoisen Laosin ja lähestyy matalalla paineella Pohjois-Vietnamiin ja Tang Keiyn lahdelle. Toinen pienempi myrsky lounaasta on valtannut Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden.

Tämä voi aiheuttaa rankkoja sateita joissakin osissa Thaimaan pohjois-, koillis-, keski- ja itäosissa.

Vaurioituneilla alueilla asuvia kansalaisia ​​kehotetaan varomaan äkillisiä tulvia, erityisesti vuorenrinteiden jokien rannoilla ja alankoalueilla. Heitä kehotetaan myös olemaan valppaita ajettaessa ukkosmyrskyjen aikana.

Andamaanienmeren yläosassa ja Thaimaanlahden yläosassa odotetaan 1-2 metrin korkeita aaltoja, ja joillakin alueilla ukkosmyrskyjen aikana 2 metrin tai sitä korkeampia aaltoja. Purjehdusta ukkosmyrskyjen aikana tulee välttää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.