Thaimaan sisäministeri Anutin toivottaa "jakamatonta Thaimaata" syntymäpäiväänsä

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Thaimaan uusi sisäministeri Anutin Charnvirakul vietti tänään 57. syyskuuta 13-vuotissyntymäpäiviään ja toivotti kansallista harmoniaa.

”Auttakoot pyhät olennot tuomaan onnea ja vahvaa terveyttä thaimaalaisille. Olkoon Thaimaa vapaa konflikteista, edistyköön ja menestyköön Thaimaan kansakunta", Anutin sanoi keskiviikkona Wat Ratchabophitissa Bangkokissa satunnaisen syntymäpäiväjuhlan aikana.

Sisäministeri, joka on nyt 57, kunnioitti Hänen Majesteettinsa kuningas Chulalongkornin Rama V:n kuninkaallista patsasta, ennen kuin osoitti kunnioituksensa ylimmän patriarkan sihteerille Somdet Phra Maha Wirawongille temppelissä.

Hänen mukanaan oli monia valtion virkamiehiä ja yhteistyökumppaneita. Anutin otti sitten ryhmäkuvan ja lähti temppelistä hallituksen rakennukseen osallistuakseen Thaimaan uuden hallituksen ensimmäiseen viralliseen hallituksen kokoukseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.