Pattayan voittaneiden moottoripyöräilijöiden jengi väittää estävän Bolt Rideriä kuljettamasta matkustajia

Pattaya -

Ryhmän oranssiliiviä moottoripyörätaksikuljettajia, joita perinteisesti kutsutaan nimellä Win, väitettiin Pattayassa ryhmittyneen estääkseen kyydin jakajaa kuljettamasta matkustajaa. Tapauksen vangitsi sivullinen, ja se levisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa herättäen kysymyksiä Win-matkustajien käyttäytymisestä.

Kiista, joka tapahtui Somerset Pattaya -hotellin edessä lähellä suosittua turistikohdetta, Central Festival Pattaya Beachiä, Second Roadilla, tuli alun perin yleisön tietoon tapahtuman tunnistamattoman silminnäkijän julkaiseman TikTok-videon kautta.

Video tallensi hetken, kun tunnistamaton tavanomaisen moottoripyörän taksikuljettaja hyppäsi yhtäkkiä moottoripyöräilijän eteen, joka vaikutti Bolt-sovelluksen kyytiä jakavalta ajajalta. Ongelma johtui oletettavasti siitä, että Bolt-matkustaja kuljetti matkustajaa takaistuimellaan, mikä olisi saattanut suututtaa alueella asiakkaita odottavaa Win-matkustajaa. Tällä alueella on useita Win-moottoripyörien seisontapaikkoja, ja tällä hetkellä voimassa on "herrasmiessopimus", jonka mukaan Boltin ajajat eivät ota asiakkaita 100 metrin säteeltä oranssiliivisestä moottoripyörätaksiasemasta, vaikka tätä koskevia tiukkoja lakeja ei ole.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Win-ratsastaja kohtasi hetken sovelluksia jakavan moottoripyöräilijän keskellä vilkasta tietä, ennen kuin hänen kanssaan liittyi hänen toverinsa, joihin kuului yli viisi aikuista miestä. He vaihtoivat kuulumattomia sanoja Boltin ratsastajan kanssa ennen kuin he antoivat hänen ja hänen matkustajansa jatkaa matkaansa. Monet ihmiset näkivät tapahtuman, eikä raporttien mukaan fyysistä vahinkoa aiheutunut.

Paikalliset tiedotusvälineet menivät tiistaina 12. syyskuuta haastattelemaan Central Festival Pattaya Beachin edustalla olevia Win ratsastajia. Heille kerrottiin, että ihmiset, jotka estivät Bolt-matkustajaa ja hänen matkustajaansa, olivat Win-kuljettajia, jotka toimivat tien toisella puolella. Kuitenkin, kun toimittajat menivät tiedustelemaan vastakkaiselta puolelta, ratsastajat vastasivat, etteivät he tienneet, eivät nähneet eivätkä olleet tietoisia tapahtumasta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Lisäksi alueelle pysäköineet hotellien turvahenkilöstö ja taksinkuljettajat toistivat näitä tunteita.

On epäselvää, tutkivatko poliisit parhaillaan tapausta vai eivät.

Kilpailevien moottoripyörätaksijoiden välinen konflikti Pattayassa on edelleen ratkaisematta.

Elokuussa oransseissa liiveissä olleet moottoripyörätaksilla ajajat ottivat yhteen Bolt-kuljettajien ryhmän kanssa lähellä Pattayan poliisiasemaa. Kiista johti siihen, että neljä jälkimmäisen ryhmän miestä sai vakavia vammoja, joista yhdelle sormi melkein katkesi.

Pattayan viranomaiset yrittävät keksiä lisää toimenpiteitä tämän väkivallan torjumiseksi, koska se on merkittävästi pilannut Pattayan mainetta perheystävällisenä matkailukohteena, he sanoivat.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.