Thailand International Boat Show 2024 edistää merimatkailun kasvua Thaimaassa

Thaimaan johtavan veneily- ja luksuselämäntapaalustan järjestäjät Thaimaan kansainvälinen venenäyttely Ylellinen elämäntapatapahtuma, joka järjestetään 11.–14. tammikuuta 2024 Royal Phuket Marinassa, odotetaan laajennetun muodon houkuttelevan yli 6,000 XNUMX kävijää ja antavan sysäyksen Thaimaan merenkulun vapaa-ajan teollisuudelle.

Thaimaan hallituksen jahtimatkailun edistämispolitiikan mukaisesti JAND Eventsin järjestäjät tekevät tiivistä yhteistyötä Thai Yachting Business Associationin, matkailu- ja urheiluministeriön, Thaimaan matkailuviranomaisen, Thaimaan kongressi- ja näyttelytoimiston sekä alan sidosryhmien kanssa. mainostaa Thaimaata maailmanluokan veneilykeskuksena.

”Monet kansainväliset omistajat päättävät pitää veneensä Phuketissa. Erinomaiset venesatamat ja huoltotilat yhdistettynä maailmanluokan risteilyalueisiin aivan sen vieressä tekevät Phuketista merellisen leikkipaikan Kaakkois-Aasiassa. Ja vaikka Thaimaan vetovoima onshore-offshore-liikenteessä kasvaa edelleen kansainvälisten veneilijöiden keskuudessa, näemme myös kasvavaa kiinnostusta thaimaalaisten keskuudessa, jotka haluavat vuokrata ja tutkia veneiden omistajuutta, mikä vahvistaa entisestään Thaimaan merimatkailun merkitystä maan keskeisenä taloudellisena veturina. Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event alan keskeisenä alustana”, sanoi David Hayes, järjestäjien JAND Eventsin toimitusjohtaja.

2024 Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event esittelee uusimpia veneitä, merenkulun tuotteita ja ylellisiä elämäntyylejä vierailijoille ja korkean nettoarvon henkilöille kaikkialla Aasiassa.

Alan palaute on ollut erittäin positiivista, sillä yli 80 % vuoden 2024 näyttelyn vesitilasta on jo varattu. Välittäjiä, jotka on vahvistettu vedessä näytteillessä, ovat Simpson Marine, Boat Lagoon Yachting, V Yachts Asia, Derani Yachts, Lee Marine, Asia Yachting, Go Boating, Extreme Marine, The Yacht Sales Co, Leopard Catamarans ja Northrop & Johnson, jotka yhdessä edustaa purje-, voima- ja superjahtibrändejä ympäri maailmaa.

Vuoden 2024 näyttelyä varten maassa on uusi tarkoitukseen rakennettu ilmastoitu näyttelytila, joka yhdistää paremmin veden sisällä, merellä ja sosiaaliset tilat vierailijoille ja jossa on useita yrityksiä merenkulun tuotteista ja palveluista teknologiaan ja elämäntapa, mukaan lukien Hull Co. Ltd, SEA Yacht Sales, FLS Yacht, ASA Group, Thailand Privilege, Thaicomin Nava, Flexiteek ja Marine Services Asia muutamia mainitakseni.

Uutta tänä vuonna on myös Thaimaan purjehduskonferenssi ja Robb Report "Best of the Best" Yachting Awards, jotka molemmat järjestetään 10. tammikuuta päivää ennen esityksen avaamista yleisölle.

"Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event tarjoaa meriteollisuudelle tehokkaan alustan liiketoimintojensa ja palveluidensa esittelyyn. Phuketin kansainvälisen lentokentän laajentamisen, uuden lentokentän perustamista naapurimaahan Phang Ngan maakuntaan suunnitellaan ja kansainvälisten vierailijoiden viisumimenettelyjen helpottamisen myötä Phuketin tulevaisuus on valoisa ja Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event pyrkii vauhdittamaan Thaimaan merimatkailua. ja tuo maa mieleen veneilijöiden keskuudessa ympäri maailmaa”, Hayes lisäsi.

Thailand International Boat Show A Luxury Lifestyle Event järjestetään 11.-14 Royal Phuket Marinassa. Lisätietoja on osoitteessa www.thailandinternationalboatshow.com.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/