Hope for Strays Foundation Pattayassa käynnistää hengenpelastuskampanjan turvatakseen uuden suojan 300 koiralle

KUVA: Hope for Strays Foundation

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hope for Strays Foundation, täysin rekisteröity voittoa tavoittelematon järjestö, joka sijaitsee Pattayan itäpuolella sijaitseva Nongprue on saanut tuhoisia uutisia. Meillä on turvakoti, joka tällä hetkellä yli 300 koiraa. Tontin vuokrasopimus päättyy ensi vuoden maaliskuussa ja meidän on siirrettävä koirat uuteen tarhaan ja poistettava olemassa oleva tarha maa. Ilman uutta suojaa nämä viattomat elämät jäävät ilman turvasataa.

Hope for Strays on omistautunut hylättyjen, pahoinpideltyjen ja laiminlyötyjen koirien pelastamiseen ja kuntouttamiseen Thaimaassa lähes 15 vuoden ajan, ja tarha on toiminut viimeiset 7 vuotta. Missiomme on aina ollut antaa koirille heidän ansaitsemansa rakkaus, hoito ja toinen mahdollisuus. Olemme antaneet tuhansia rokotuksia, steriloineet yli 400 koiraa, vieneet koiria eläinlääkäriin sairaiden tai loukkaantuneiden koirien hoitoon useita kertoja viikossa ja ruokkineet monia koiria kaduilla kahdesti päivässä. On sydäntä särkevää ajatella näiden koirien epävarmaa tulevaisuutta, jos emme voi saada niille uutta suojaa. Tarvitsemme kipeästi taloudellista apua rakentaaksemme uuden tarhan, joka voi majoittaa nämä rakkaat koirat ja varmistaa heidän turvallisuutensa ja onnensa.

KUVA: Hope for Strays Foundation

Meidän on kerättävä varoja:

  1. Sopivan maan hankinta: Meidän on löydettävä tontti, jossa on runsaasti tilaa ja turvallinen ympäristö koirille viihtyä. Ainoa vaihtoehtomme tällä hetkellä on Pohjois-Thaimaan viljelysmaa. Vaikka tästä maasta maksetaan, siitä puuttuu monia tarhan toiminnan edellyttämiä palveluita. Siitä puuttuu myös Pattayan alueella turisteja, jotka muodostavat merkittävän osan säätiön tuloista.
  2. Suojan rakentaminen: Uuden laitoksen rakentaminen, jossa on asianmukaiset aitaukset, mukavat asuintilat, asianmukainen ilmanvaihto ja välttämättömät mukavuudet, jotka vastaavat pelastustyöntekijöiden ainutlaatuisia tarpeita.
  3. Nykyisen suojan purkaminen maanomistajan vaatimusten mukaisesti palauttaa maa alkuperäiseen kuntoonsa.
KUVA: Hope for Strays Foundation

Emme voi tarpeeksi korostaa tämän tilanteen kiireellisyyttä. Uuden turvakodin suunnittelu, lupa ja rakentaminen sekä vanhan suojan purkaminen sekä säätiön rekisteröinnin siirto vie aikaa. Haemme alkusummaa 1 miljoonaa bahtia rakentaaksemme muurin tontin ympärille ja tarjotaksemme sähköpalveluita ja alkuperäisen kennelrakennuksen. Nämä viattomat elämät riippuvat yhteisistä ponnisteluistamme tarjota heille turvallinen ja mukava ympäristö. Koiraa ei saa jättää jälkeen tai pakottaa kärsimään olosuhteista, joihin hän ei voi vaikuttaa.

Vieraile Hope for Straysissa osoitteessa Toivo Strays Foundationille

Ole mukana antamassa uutta suojaa osoitteessa Go Fund Me

KUVA: Hope for Strays Foundation

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.