Kulkupennusta tulee miljoonas eläin, joka on steriloitu ja rokotettu Soi Dog Foundationin toimesta. 

LEHDISTÖTIEDOTE:

Yksisilmäisestä kulkupennusta Thaimaassa on tullut miljoonas eläin, joka on steriloitu ja rokotettu eläinsuojelujärjestön Soi Dog Foundationin toimesta. 

Osuvasti nimetty "Miljoona" kodittoman pennun otti yksi säätiön liikkuvista sterilointitiimistä sen jälkeen, kun se löydettiin Nakhon Si Thammaratin kaduilta, ja pian sen jälkeen hänestä tuli miljoonas eläin, joka on kulkenut sen suuren läpi. mittakaavassa sterilointi-/kastrointi- ja rokotusohjelma sen perustamisesta vuonna 2003 lähtien. 

Tämä on ensimmäinen kerta historiassa, kun yksi organisaatio on steriloinut ja rokottanut näin paljon kulkueläimiä.  

"Tämä uskomaton saavutus ei yksinkertaisesti olisi ollut mahdollinen ilman lahjoittajien tukea ympäri maailmaa", sanoi Soi Dog Foundationin perustaja ja puheenjohtaja John Dalley MBE. 

“Millionin kaltaiset koirat ansaitsevat paljon parempaa kuin syntyä lyhyeen kärsimyselämään kaduilla. Missiomme on ja on aina ollut päästä tuon kärsimyksen perimmäisyyteen steriloinnilla, ja olemme kiitollisia, että meillä on kannattajia, jotka uskovat myös tähän tehtävään, hän lisäsi. 

John ja hänen edesmennyt vaimonsa Gill, jotka ovat kotoisin Yorkshiresta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, perustivat Soi Dog Foundationin Phuketiin puuttuakseen kulkukoirien, jotka tunnetaan nimellä 'soi'-koira, liikakansoitus jäätyään eläkkeelle Thaimaan saarelle. vuonna 2003. Nöyrästä alusta lähtien se on kasvanut tasaisesti Kaakkois-Aasian suurimmaksi kulkueläinten hyvinvointijärjestöksi ja täyttää tänä vuonna 20th vuosipäivä.  

Säätiön sterilointi-/kastrointi- ja rokotusohjelma – CNVR (Catch, Neuter, Rokota, Return) – on ollut sen työn kärjessä alusta alkaen. CNVR-lähestymistapa on yleisesti tunnustettu inhimillisimmäksi ja tehokkaimmaksi tavaksi vähentää kulkueläinten liikakansoitusta ja pysäyttää tautien, mukaan lukien raivotaudin, leviäminen.  

– Kolmen ensimmäisen kuukauden aikana onnistuimme steriloimaan 175 eläintä ja hieman yli 1,200 XNUMX koko seuraavan vuoden aikana. Vaikka nuo luvut kuulostavat pieniltä, ​​niin kuin missä tahansa elämässä, sinun on aloitettava jostain, sanoi John. 

Pikakelaus tähän päivään, ja säätiö steriloi ja rokottaa nyt enemmän kuin 
20,000 XNUMX Millionin kaltaista eläintä joka kuukausi mobiilitiimien ja kumppaniprojektien kautta Thaimaassa.

Ohjelma on tuottanut selkeitä tuloksia Phuketissa, jossa jatkuvat ponnistelut ovat vähentäneet hajaväestöä yli 90 % ja jossa tautien hallinta on sellainen, että saaresta tulee virallisesti Thaimaan ensimmäinen rabiesista vapaa maakunta.   

International Companion Animal Management Coalition (ICAM) vuosittain tekemät tutkimukset osoittavat yhtä myönteisiä tuloksia Suur-Bangkokissa, jossa säätiö on steriloinut ja rokottanut yli puoli miljoonaa eläintä. Pääkaupungin suuri hajaväestö vähenee tasaisesti, ja paikalliset yhteisöt edistävät myötätuntoisempaa suhtautumista eläimiin.  

Näitä ponnisteluja Suur-Bangkokissa tukee Dogs Trust Worldwide – Yhdistyneen kuningaskunnan suurimman koiransuojelujärjestön kansainvälinen haara –, joka on rahoittanut puolet ohjelmasta siellä vuodesta 2016 lähtien. Soi Dog Foundation ei saa valtion rahoitusta kuljettamiseen. ja se on riippuvainen yksinomaan lahjoituksista ystävällisiltä henkilöiltä ja apurahajärjestöiltä, ​​kuten Dogs Trust WorldwideÂ, jotka jakavat intohimonsa kulkueläinten elämän parantamiseen.  

"Olemme niin ylpeitä, että olemme olleet Bangkok-projektin olennainen kumppani vuodesta 2016", sanoi Dogs Trust Worldwide -johtaja Karen Reed. 

“Olemme sitoutuneet parantamaan koirien elämää ja koirien suhdetta yhteisöihin, joissa he elävät kaikkialla maailmassa, joten tiedämme, kuinka tärkeä tämä projekti on edelleen jokaiselle koiralle ja kissalle. 

"Onnittelumme kaikkien Dogs Trust Worldwiden täällä olevien puolesta Soi Dog Foundationia tämän virstanpylvään saavuttamisesta", hän lisäsi.   

Soi Dog Foundation harjoittaa myös pelastus-, hoito-, inhimillistä koulutusta ja yhteisöä edistäviä ohjelmia turvakodistaan ​​Phuketissa. Juuri tarhan nykyaikaisessa koirasairaalassa Million itselle tehtiin lisäleikkaus oikean silmänsä poistamiseksi, joka oli vakavasti loukkaantunut sen jälkeen, kun hän joutui auton alle – valitettavasti aivan liian yleistä. esiintyy kulkukoirilla, jotka jätetään vaeltamaan vapaasti kaduille. 

Thaimaan kulkukoirapopulaatio on arviolta 10–12 miljoonaa, joten säätiö on sitoutunut jatkamaan CNVR-ohjelmansa kasvattamista ja toteuttamaan sitä yhdessä muiden ohjelmiensa kanssa, jotka kaikki ovat osa sen kokonaisvaltaista lähestymistapaa eläinten hyvinvoinnin parantamiseen Aasiassa. .  

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.