Dengue-kuume vaati kolme ihmistä Chonburissa, ja viime viikolla 3 2,900 suosituinta tapausta

Chonburi -

Chonburi kamppailee denguekuumeen kanssa sen jälkeen, kun yli 2,900 3 ihmistä on saanut taudin ja 4 kuollut viime viikon aikana, Banglamungin piirin kansanterveysviranomaiset sanoivat terveystilanteen päivityskonferenssissa XNUMX. syyskuuta.

Kitti Bunrattanate, kansanterveysviranomainen, varoitti yleisöä nykyisestä tautitilanteesta maakunnassa ja sanoi, että viime viikolla on raportoitu 2,987 3 denguekuumetapausta, joista kolme on kuollut – 2 Banglamungin alueella ja 1 Sri Rachan alueella.

Banglamungissa on havaittu keskimäärin 26 tapausta viikossa, mikä on nostanut kokonaismäärän 396:een. Kitti on ohjeistanut kaikkia asiaankuuluvia sektoreita, mukaan lukien paikallishallinnon organisaatiot ja yhteisön johtajat, seuraamaan tilannetta tarkasti ja raportoimaan mahdollisista päivityksistä Thaimaan julkishallinnolle. Terveys välittömästi.

Toinen kokouksessa käsitelty vakava sairaus oli COVID-19, jossa todettiin 544 vahvistettua tapausta Chonburin ympäristössä ja 60 uutta tapausta raportoitiin Banglamungin alueella viikossa.

Tartunnan torjumiseksi Kitti on rohkaissut yleisöä ottamaan sekä COVID-19- että influenssarokotteen, erityisesti henkilöille, joilla on huolestuttavia terveysongelmia.

Viimeksi mainittu tauti oli apinarokko, ja 26 vahvistettua tapausta raportoitiin miesten kanssa seksiä harrastaneiden miesten keskuudessa. Kaikki tapaukset tapahtuivat Banglamungissa.

Kitti kertoi, että useat kansalaisjärjestöt pyrkivät aktiivisesti kommunikoimaan riskiyhteisön kanssa levittääkseen tietoa taudeista mobiilisovelluksen kautta. Näiden herkkien ryhmien tavoittaminen on kuitenkin edelleen haastavaa, hän sanoi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.