Salaperäiset jätteet huuhtoutuvat edelleen Phuketin maihin

Kata, Mueang Phuket –

Phuketin rannalta on löydetty lisää mystisiä roskia.

Aiemmat tarinamme:

Karon Beachiltä löydettiin mystisiä roskia, ja tutkinta on meneillään selvittääkseen, mikä se tarkalleen on.

Phang Ngan rannalta on löydetty lisää mystisiä roskia.

Nyt päivitykseen:

Mueang Phuketin Kata Noi Beachiltä löydettiin viime viikonloppuna vieläkin mystisempiä roskia.

Ei ole selvää, liittyvätkö täältä ja Phang Ngasta löydetyt esineet toisiinsa. Asianomaiset virkamiehet eivät ole vieläkään pystyneet tiukasti tunnistamaan, missä tai mitä roskat ovat kaikista kolmesta viimeaikaisesta havainnosta lehdistön aikaan.

Suuret tunnistamattomat esineet ovat saaneet aikaan intensiivistä spekulaatiota ja keskustelua TPN Median lukijoiden keskuudessa eri keskustelualustoillamme mahdollisuuksista, mitä esineet voivat olla. Ehdotuksia on tullut, jotkut melko yksinkertaisia ​​ja jotkut poikkeuksellisia.

Kuten todettiin, Thaimaan viranomaiset eivät ole kuitenkaan pystyneet tunnistamaan yhtään viimeaikaista esinettä, vaikka ne jatkavat niiden tutkimista ja neuvottelevat eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Thaimaassa monsuunikaudella oudot jätteet ovat melko yleisiä, toteaa TPN Media, mutta ei tämän kokoisia ja tyyppisiä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Phuket Express.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/