Pattaya Cricket Club säilyttää Koh Chang Beach Tournament Cupin toista vuotta

Koh Chang-

 Jäikö ensimmäinen osa väliin? Löydä se täältä. 

 Turnauksen viimeisen päivän alussa Pattaya Stallions keräsi 14 pistettä voittaen kolmesta kolmesta ja johtavan A-divisioonaa. Pattaya Thoroughbreds oli hieman epäonninen saadessaan vain yhden voiton kolmesta ja oli 3. 3 pisteellä B-divisioonassa. joukkueilla oli vielä 1 round robin -ottelua, mutta Stallionsin odotettiin olevan mukana välierissä ja finaalissa.

   Yön voimakkaiden ukkosmyrskyjen jälkeen luontoäiti oli tasoittanut hiekan sopivasti ja varhainen istuin näki Koh Chang Hornbills pelaa oriita kuka teki ensimmäisenä. Näytti siltä, ​​että runsas yön juominen teki ihmeitä Stallion-keilailijoille. Simon W rajoitti Ramonin vain kahteen, ja sitten Jake sai hattutempun Qu:ta vastaan ​​– Habby jäi kahdesti taakse ja Simon W jäi neliöosioon. Tulos putosi -2:een. Win ja Kinny pääsivät positiiviselle alueelle, 12, Weziä ja Andyä vastaan, kun Jainish pudotti saalin, mutta Habby löi Nutin ilman maaleja ja kokonaissumma palasi nollaan. Jainish keilasi viimeisen yli, jossa Wez pudotti saaliin, mutta sai kiinni. seuraava ja KC Hormbills päätyi -5 ja koko joukkue vieraili ankkalammikko.

   Simon W:n ja Jaken hyvä aloitus näki 17 juoksua Ramania ja Qua vastaan, mutta Wez nosti vauhtia Winiä vastaan ​​15:llä. Andy jatkoi hyökkäystä 4 rajalla ja kokonaismäärä oli 48, kun jäljellä oli 2 vaihtoa. Habby sai 7 Nutia vastaan, mutta Jainish jäi Ramanin taakse Nulta -1 ja meni lammikkoon. Stallions voitti 58 juoksulla ja keräsi 4 bonuspistettä.

   Seuraavaksi hiekkalaatikossa oli Täysveriset, jotka haluavat parantaa voitto-tappiosuhdettaan British Club Master Battersia vastaan. Denzyl sai hyvät 10 pois Eddieltä, mutta Simon P:n keilailu oli vakavasti petollinen ja huuhtoi 16 Dilipille. Keskiluokan lyöjät saavuttivat pieniä voittoja Trevoria, Redsiä ja Crunchia vastaan, jotka keilasivat Manishille -2 (toinen ankkalammen vierailija) ja tulos oli 35. Trevor sai Mossyn 4:llä Andy S:n viimeisestä pallosta ja tulostaulu pysähtyi. 39. Kohtuullinen pistemäärä, mutta ei varma voitto.

   Mossy salli Eddielle muutamia nopeita sinkkuja, mutta rohkaisi riskialtista juoksua ja Eddie jäi kesken ykköseksi. Simon P löi suuren 1:n lisätäkseen pisteen 6 ja Trevor meni kaupunkiin Jamesia vastaan ​​kolmella 9:lla, mutta hän tyrmäsi viimeisen pallon. 6 juoksua puolivälissä ja mahdollisuus voittoon. Ed, Dilip ja Denzyl keilasivat kaikki hyvin ja Andyn wicket rajoitti Thoroughbredsin 24:een ja tappion 30 juoksulla. 

  - Täysveriset palasivat Palmyn armeijaa vastaan viimeiseen otteluun, mutta se olisi epätodennäköinen voitto. Thoroughbreds löi ensin, Eddie ja Simon W edistyivät vain vähän, mutta säilyttivät käyntinsä. Trevor murskasi Perryn 21:llä ja nosti 28:aan puolivälissä. Reds, Crunch ja Andy nappasivat kaikki pois ilman tappiota ja nousivat 49:ään, 1 vähemmän kuin bonuspiste. Puolustettava tulos ja mahdollinen voitto

   Perry osui Eddieen 12 kahdella pallolla ja jäi välittömästi kiinni ja keilautui lopulta 7:llä. Simon W sai keilavarren heilutuksen ja Crunch pudotti saalis, jotta Magu sai vielä 8 juoksua. Wickets putosi nopeasti, kun Trevor löi Wizardin, Perry juoksi ulos ja Crunch sai Daven kiinni Simonin taakse. Palmyn armeija oli vaikeuksissa kello 9 ja yksi yli vasemmalle. Bobby lisäsi 12, mutta Palmy Army sai ensimmäisen tappionsa 28 juoksulla. Selvä järkytys.

   Thoroughbreds juoksi viimeisen kilpailunsa ja sijoittui 7=. Hyvä yritys joukkueelta, jonka keski-ikä on 60+. Trevor oli heidän tähtipelaajansa mailalla ja pallolla.

   - Orien viimeinen round robin oli Phuket Penguinsia vastaan, heidän todennäköisiä vihollisiaan finaalissa. Stallions löi ensin ja Simon W teki hyvät 10 Pancakesta, ja Jake sai 9 Sajalin keilailun avulla, mutta Wez teki vahingon Tonyn 18:lla. 37 puolivälissä ja hyvä alku. Andy, Habby ja Jainish lisäsivät muutaman juoksun, mutta pitivät käyntinsä, joten tulos oli 56 ja toinen bonuspiste. 

   Simon tyrmäsi Tonyn ja sai -2. Jake pudotti Daytonin, jonka Jake otti ja keilasi seuraavan pallon. Jainish pudotti 3rd Turnauksen saalis, jonka ansiosta Pancake pystyi lisäämään 9 juoksua, mutta Penguinsilla oli vaikeuksia. Andy otti upean saaliin ja keilaili, kun hän hylkäsi Sajalin, ja Habby sai Flowersin kiinni yhdellä kädellä, mutta juoksi rajan yli 6 ja pisteet 21. Penguins hävisi 35 juoksulla, mutta pääsi välieriin 17 pisteellä. Stallions pelasi Lamphunia vastaan ​​semifinaalissa voitettuaan kaikki neljä ottelua ja sijoittuneena ykköseksist 25 pisteellä.

   Välillä Jainish pukeutui dinosaurukseksi, tunkeutui maahan ja häiritsi Ladies Matchia. Naisten puolustamiseksi lihava chihuahua raivostui ja hyökkäsi Dinon kimppuun. Hilpeä.

   Ensimmäisessä välierässä Phuket Penguins murskasi Palmyn armeijan lukemin 1-61. Semifinaali 19 oli Oriit vs. Lamphun.  Chalam kohtasi Simon W:n, ja Jake, hänen kolmas, pudotti hänet ja eteni 12:een. Jake korjasi seuraavan erän keilamalla Chinoylla -4 ja Wez rajoitti Nungin 2. Vain 10 puolivälissä. Ton tai Chuan eivät lisänneet paljon, ja Lengin annettiin lisätä 11 ja saavuttaa 30. Sitä oli vaikea puolustaa.

   Ori ei lyönyt hyvin ja romutettiin kotiin 5 juoksulla. Simon, Wez ja Andy menettivät kaikki käyntinsä halvalla – yhteensä 14 juoksua, ja Jainish oli paras maalintekijä ja lisäsi vielä 9, mikä toi 35 ja paikan finaaliin. Heidän olisi nostettava peliään, jos he haluavat voittaa.

 Monien ennustama finaali oli välillä Oriit ja Phuketin pingviinit, jotka olivat jo lyöneet orit, mutta heillä ei ollut varaa olla omahyväinen. Flowers keilaili Wezille, joka teki maalin 13, mutta menetti valitettavasti kantonsa ja jäi 13:een, kun taas Dayton eksyi jalkojen puolelle ja Simon W rankaisi hänet 14:llä. Jake meni ankkalammalle, jälleen ankan takia, ja Andy oli selittämättömällä tavalla. erotuomari Jack kiisti useita leveyksiä. Habby onnistui 9, vaikka hän jäi kiinni pitkästä kierroksesta, ja Jainish päätyi kukoistamiseen ja edisti tuloskortin 45:een. Puolustettava tulos, mutta ei taattu voitto.

   Andy rajoitti pannukakun 4:ään, koska hän oli loppumassa, mutta Jake eksyi jalkaan ja huuhtoi 17 juoksua Daytoniin. Mikään sivujen välissä, mutta Habby teki merkittävän vaikutuksen. Saamatta hattutemppua hän keilaili Tonyn kahdesti ja sitten nappasi ja keilasi hänet viimeisestä pallosta, ja tulos pieneni 7:ään. Sen jälkeen seurasi kuitenkin huono keilailu ja taistelu. Wild Bill lisäsi 9, vaikka Jainish lopulta nappasi pallon, ja Wez luovutti 16 Shelbylle nostaakseen 32, kun yksi oli jäljellä. Jainish onnistui saamaan 3 pistettä ja sai Flowersin kiinni Habbyn taakse ennen kuin viimeinen pallo oli 6 ja pisteet 33 antoivat Stallionsille voiton 12 juoksulla. 6 menetettyä käyntikorttia maksoi Penguinsille finaalin.  

   Palkintojen jaon suorittivat Chops ja Steve Perry, jotka kiittivät koko Shambala Resortin henkilökuntaa, ottelun toimihenkilöitä, sponsoreita ja joukkueita siitä, että he tekivät tästä upeasta sosiaalisen kriketin viikonlopusta. Palkinnot käänteisessä järjestyksessä olivat seuraavat: 6th paikka, Hammastikku Alibabaan; 5th paikka, Chopsticks Lannalle; 4th paikka, Puulusikka Palmyn armeijalle; 3rd paikka, lautanen (särmätty reuna ei-vähemmän) Lamphuniin; Runners up Cup, Phuket Penguins ja Winners Cup Pattaya Stallionsille.

   Henkilökohtaiset palkinnot menivät: Paras lyöjä, Pancake from Phuket Penguins; Paras keilaaja, Habby Singh Pattaya Stallionsista ja Man of the Tournament menivät Chalam of Lamphunille.

   Tapahtuman sponsoreita olivat: Shambala Resort, Serenity Resort, 15 Palms Beach Resort, Taste of India, Paddy's Palms Irish Bar, Blue Lagoon Bar, Joom Joom Bar ja The Pearl -ylelliset uima-allashuvilat.

  PCC haluaa kiittää seuraajiaan ja sponsoreita, Magic Baria, Ayen Baria, Outback Baria ja Pattaya Sports Groupia heidän tuestaan, jota arvostetaan suuresti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/