Kansainvälinen parapöytätenniskilpailu on käynnissä Nong Nooch Pattaya Gardenissa

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya ottaa isäntäkaupungin roolin kansainvälisen parapöytätenniskilpailun "ITTF Fa40 Thailand Para Open 2023" järjestämisessä.

24. elokuuta Pattayan apulaispormestari Kritsana Boonsawat johti avajaisia ​​juhlistamaan parapöytätenniskilpailun saapumista, joka järjestetään 23.-28. elokuuta NICE Convention Centerissä Nong Nooch Pattaya Gardenissa.

Tämä kansainvälinen tapahtuma toivotti tervetulleeksi urheilijoita yli 20 maasta. Pattayalla oli kunnia isännöidä tapahtumaa, jonka kansainvälinen pöytätennisliitto (ITTF) tunnusti.

KUVA: PRPATTAYA

Tapahtuma keräsi 315 osallistujaa 20 eri maasta. Näitä maita olivat Brasilia, Kiina, Espanja, Ranska, Hongkong, Unkari, Indonesia, Intia, Iran, Israel, Venezuela, Japani, Korea, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Singapore, Thaimaa, Chile ja Turkki. Turnaus antaisi voittaneille urheilijoille mahdollisuuden päästä vuoden 2024 paralympialaisiin Pariisissa, Ranskassa.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.