Pattaya Cricket Club Stallions säilyttää Koh Chang Beach Tournament Cupin

 Kahdeksas Koh Chang Beach -turnaus järjestettiin Shambala Beach Resortissa 8.-18. elokuuta 20. Pattaya CC, viime vuoden voittaja, lähetti 2023 joukkuetta, The Stallions A-divisioonassa ja Thoroughbreds B-divisioonassa. 

Kussakin divisioonassa oli 6 joukkuetta, jotka pelasivat 5 round robin -ottelua, joista 2 parasta pääsi puolivälieriin ja finaaliin ja joukkuepisteet päättivät, minkä palkinnon he saivat. Oriihin kuuluivat Simon Wetherell, Jainish Parikh, Habby Rapreet, Wez Masterton (kapteeni), Jake Walsh ja Andy Emery, kun taas Thoroughbreds koostui PCC:n paljon hitaammista, paljon kypsemmistä jäsenistä, nimittäin Trevor Moolmanista, Simon Philbrookista, Andy Schofield, Crunch Christie, Reds Liddel ja Eddie Joyner (78-vuotias). A-divisioonaan kuuluivat The Stallions, Koh Chang Hornbills, Phuket Penguins, Pangolins, British Club Swingers ja Lana. B-divisioonaan kuuluivat Thoroughbreds, Palma Army, Alibaba, Lamphun, Black Parrots ja British Club Masterbatters.

   Paikalliset säännöt ja pisteytys. 6 lyöjää kohtaa kukin yhden viidestä pallosta. Jokainen pelaaja heittäisi yhden yli ja miehitti jokaisen pelipaikan liikkumalla myötäpäivään jokaisen pelin lopussa. Lyöjän juoksu on puolen välissä ja takaisin. 5 ja 4 normaalisti. Isku Shambala Resortin altaaseen on 6 ja pallo, joka osuu puuhun maalivahtin takana, on 12. Jos lyöjä on poissa, hän häviää 4 juoksua. Keilaajaa rangaistaan ​​5 juoksua jokaisesta ei-pallosta tai leveydestä, sitten 2 juoksua ja 4 juoksua peräkkäisistä virheistä. Voitosta 6 pistettä, tasapelistä 3 ja häviämisestä 1 alle 1 juoksulla. Yhden bonuspisteen voi saada pisteistä 6 tai enemmän, lyöjä saa 1 tai enemmän, keilaaja ottaa 50 pistettä, joukkue ottaa 25 pistettä tai pakottaa joukkueen ansaitsemaan miinuspisteen.

   Tänä vuonna raportoin jokaisen joukkueen kaikista toiminnoista päivittäin. Osa 2 tulee pian. Turnaus alkoi perjantaina 18th paikallisten joukkueiden ja aikaisin saapuneiden joukkueiden kanssa, kun taas PCC-joukkueet pelasivat päivinä 2 ja 3.  

   PCC aloitti pyrkimyksensä säilyttää Cupin lauantaina 19th kanssa Täysveriset pelaavat ensimmäistä otteluaan Black Parrotsia vastaan.  Thoroughbreds keilaili ensin Eddien ja sitten Simonin ollessa taloudellinen vain muutamalla leveällä. Trevor oli hyvä yli Rolfia vastaan ​​vain 1 juoksulla, kun taas Redsin otti Jeffers, joka mursi kaksi isoa 6:ta, mutta keilattiin ja hävisi 5 juoksua. Crunch oli seuraava, keilaten Robille, jonka ensimmäinen pallo lähetettiin Eddielle syvällä keskipisteessä, jonka hän pudotti. 8 pois ja Andy otti viimeisen. Ensimmäinen 6 pallon Slattersilta ja sitten hän pakeni tyrmistysmahdollisuudesta Trevorilta. Vielä 8 alennusta, yhteensä 42. 

   Eddie löi ensimmäisenä ja kenttä sulkeutui. Hän löi 6 ensimmäistä palloa ja Black Parrots osoitti kunnioitusta siirtämällä kentän ulos. Simonin oli vaikea saada Slattersin pomppivaa keilailua pois, ja Trevor otti haasteen vastaan. Hän teki 12 pois Rolfista ja tulos siirtyi 22:een. Reds kohteli Christyä samalla tavalla ja eteni tulokseen 33:een. Crunch lisäsi 6 ilman tappiota ja 39, kun yksi oli jäljellä. Andy S varmisti voiton 6:lla ja muutamalla lisäyksellä, joka päättyi 47:ään ja voittoon 5 juoksulla. Hyvä alku.

   Oriit olivat seuraavana malesialaisia ​​Pangolinsia vastaan.  Pangolinsit olivat vaihtaneet "budgie salakuljettajansa" dayglow-vihreisiin alushousuihin – ei vieläkään kaunis näky, eikä se auttanut heidän krikettiään tässä erittäin epätasaisessa ottelussa. Stallions keilaili ensimmäisenä ja antoi 8 pois ensimmäisestä erästä. Habby keilaili Trouser Snaken ja tulos nousi 10:een. Andy E oli Born Athlete, joka näyttää olevan melko hidas urheilija. Punaiset juoksivat ulos, ja pisteet putosivat 6:een. Wez oli siististi, kun taas Jake meni muutamaan rajaan. ja tulos oli 17 ja yksi jäljellä. Beefy loppui kahdesti ja lisäsi pisteet 1-18 lisäyksillä.

   Run-fest seurasi suuria panoksia lepakko ja huono fielding. Habby teki 15 ja Andy E 20, joihin sisältyi se, että hänet keilattiin ilman palloa. Wez oli onnekas saadessaan maalin 15, kun hänet pudotettiin keskipisteessä. Jainish teki 16 kolmella pallolla, mutta keilattiin ja tulos päättyi 3:een ja bonuspisteeseen.

   Siihen asti oli lyhyt tauko Täysveriset pelasivat Alibabaa, huomattavasti nuorempi joukkue keskimäärin 25 vuotta henkilöä kohden. Thoroughbreds löi ensimmäisenä ja Eddie onnistui 8 juoksua Joycelta, mutta tuomari George oli haluton antamaan leveitä. Simon onnistui 12 pois Rickyltä ja Trevor sai 7 nopeatempoiselta Terrenceltä. Punaisia ​​hankaloitti, koska George ei vieläkään antanut leveitä ja tulos oli 31. Joyce nappasi Crunchin syvällä neliöosalla Rajanista ja -2 sai hänet Duck Pondissa. Hänelle liittyi Andy S, koska hän epäonnistui maalinteossa. 29 ei ollut voittopiste.

   Thoroughbreds aloitti erinomaisesti, kun Joyce jäi Eddien punaisten taakse ja juoksi sitten ulos Simonin suorasta osumasta tulokseen -4. Gaurav sai Alibaban positiiviselle alueelle, 1, Simon 5:llä, mutta Molin teki vahingon Trevoria vastaan. 18 ylityksestä ja pisteet 19. Ricky sai 4 ja Rajan 7 vetämään pisteet 30:een ja johtoon 1 1 yli vasemmalla. Terrence teki 5 ja jäi Andy S:n Trevorin taakse, joten Alibaba selvisi hengissä ja Terrence meni Duck Pondille voittaen 1 juoksulla. Ainakin Thoroughbreds sai bonuspisteen.

   Jälleen lyhyt tauko, kun kirjailija meni tuomaroimaan useita otteluita ja palasi muistikirjaansa. Oriit pelasivat British Club Swingersissä.  Tämä oli toinen erittäin epätasainen ottelu, jossa Duck Pond hyödynnettiin täysimääräisesti. BC Swingers löi ensimmäisenä Simon W:n kanssa, joka lähetti Ed Khanin lammikkoon, kun Jake sai kiinni Long-onista. Jake jatkoi teurastuskeilailua Akashin ensimmäisellä pallolla ja Habby juoksi hänet ulos viimeisellä, joten hän meni lampelle. Asiat pahenivat, kun Andy E otti kiinni ja keilaili Georgen ja heitti sitten seuraavan pallon - pois lampeen. Raz ja Ben säilyttivät käyntinsä, mutta eivät koskaan saaneet The Swingersiä positiiviselle alueelle, ja joukkue päätyi -4:ään ja kaikkien piti mennä ankkalammikkoon. 

   Simon W:n ja Jaken mielestä Johnia ja Akashia oli vaikea lyödä, mutta extrat auttoivat pisteet 14:een. Georgen villi keilailu kohtasi Wezin villejä heilahteluja, mutta Andy E sai tulostaulun liikkeelle 15 juoksulla ja 34 tuloksella. Orit säilyttivät käyntinsä ja juoksivat tasaisesti 18:lla kahdesta viimeisestä siirrosta ja saavuttivat 2. Voitto 52 juoksulla ja 56 bonuspistettä.

   Oriit olivat pian taas mukana Lannaa vastaan. Tämän odotettiin olevan lähellä, mutta niin ei ollut. Lanna löi ensin. Chris ja Shine edistyivät vain vähän Simon W:tä vastaan, ja Jake ja Jainish ottivat terävän saaliin perässä, kun Specs heilautti leveällä pallolla. Vain 11 teki maalin puolivälissä. Andy E keilaili tyttöä ja John meni leikkimään ankkojen kanssa. Habby v Neville oli hyvä kilpailu ja John onnistui 10 Jainishista nostamaan pisteet 25:een, mutta se ei koskaan riittänyt.

   John sai Simon W:n kiinni Chrisin syvästä neliöstä, mutta hän onnistui silti lisäämään 7. Wez onnistui lisäämään 11 ​​huolimatta siitä, että John oli ajautunut ulos ja sitten kiinni. Häntä teki vahinkoa, kun Andy teki 14, Habby teki 15 ja Jainish sai 6 nostaakseen 57 ja toisen bonuspistevoiton 32 juoksulla.

Päivän viimeinen PCC-ottelu oli Täysveriset vs. Lamphun.  Lamphunin lapsia oli vaikea lyödä vastaan ​​ja he juoksivat kuin whippet hiekkaa pitkin, joten voitto oli epätodennäköistä. Thoroughbreds löi ensin Eddien kanssa, joka sai 4th pallon Tonille -3. Meidän mielestämme ei ollut reilua tai viisasta laittaa 78-vuotiasta ankkalammen jääkylmään veteen – tarvitsimmehan häntä vielä kahteen peliin. Simon teki muutaman maalin, kuten Trevor ja Reds, mutta ei paljon. Crunch keilattiin ja sai -2, joten toinen käynti lammikossa ja tulos putosi vain 3:een. Andy S onnistui muutaman singlen Chuania vastaan, mutta 10 oli erittäin huono tulos.

  Lamphun aloitti hyvin, kun Lum sai 13 Eddieltä ja pisteet olivat tasaiset. Simon ja Trevor olivat erittäin siistejä ja Reds heitti Tonille toisen pallon 1, mutta Lamphun oli 7 edellä. Viimeinen yli näki Andy S kulhon pituus 1, mutta se ei riittänyt. Lamphun teki 26 maalia ja voitti 13 juoksulla vähäpisteisessä ottelussa.

   PCC:n ensimmäinen päivä päättyi siihen, kun Stallions oli johtoasemassa 14 pisteellä 3 ottelusta ja Thoroughbreds selvästi järjestyksessä.  

  PCC haluaa kiittää seuraajiaan ja sponsoreita, Magic Baria, Ayen Baria, Outback Baria ja Pattaya Sports Groupia heidän tuestaan, jota arvostetaan suuresti.

   

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/