Hanskat pois: Mestari Buakaw Banchamek ja Saenchai PK Saenchai valmiina erikoissääntöihin Bare Knuckle Thai Fight: 'Legends of Siam'

Bangkok – 17. elokuuta 2023 – Thaimaan kuuluisat nyrkkeilijät Buakaw Banchamek ja Saenchai PK Saenchai Muaythaigym ovat valmiita osallistumaan eeppiseen yhteenottoon ainutlaatuisten sääntöjen mukaisesti 5. BKFC Thailandissa – Special Rules Bare Knuckle Thai Fight: Legends of Siam 4. Royal Cliff Hotel Group Pattayassa.

BKFC Asia on virallisesti ilmoittanut uraauurtavasta taistelusta, joka lupaa valloittaa yleisön. Yhteensä 24 taistelijaa eri puolilla Aasiaa osallistuu 12 jännittävään otteluun, jotka kaikki lähetetään suorana BKFC Asia -sovelluksen (Pay per View) kautta.

Tämä sisältää erityisesti odotetun maailmanmestaruuskilpailun thaimaalaisen "Po Demanin" ja yhdysvaltalaisen "Britain Hartin" välillä, jota seuraa Thaimaan mestaruusottelu, johon osallistuvat "Frankke – Kritsana Srisang" ja "Saensuek Nakhon Chokchai". ”Thaimaasta.

Nick Chapman, BKFC Asian perustaja ja toimitusjohtaja ja entinen UK1 British Title Cage Rage (UCMMA) kevyen raskaansarjan maailmanmestari paljasti, että tulevassa 5. BKFC Thailand -tapahtumassa - "Special Rules Bare Knuckle Thai Fight: Legends of Siam" - kohtaavat siamilaiset taistelulegendat, Buakaw ja Saenchai. Tämä historiallinen kohtaaminen on ensimmäinen kerta, kun nämä läheiset ystävät seisovat toisiaan vastaan ​​ja jättävät väliaikaisesti syrjään ystävyytensä päästääkseen valloilleen armottomia iskuja tavoitellakseen voittoa ja tullakseen lopulliseksi voittajaksi.

"Säännösten mukaan Buakaw ja Saenchai lähtevät vaativaan paljain rystysten kohtaamiseen 68.5 kg:n sarjassa. Kaksintaistelu sisältää 5 kierrosta, joista jokainen kestää kaksi minuuttia.

Mahdollisuus ennustaa tämän välienselvittelyn lopputulos on edelleen vaikeasti havaittavissa, sillä molemmat taistelijat ovat omistautuneet hioneet taitojaan pois julkisuudesta. Huolimatta syvällisestä toveruudestaan ​​heidän päättäväisyytensä säilyttää rehellisyytensä pysyy vankkumattomana, mikä varmistaa, etteivät he helposti myönnä kilpailun kuumuudessa", Nick lisäsi.

”5th BKFC Thailand: LEGENDS OF SIAM -lavalla käyvät taistelut ovat aitoja, intensiivisiä ja ehdottoman mukaansatempaavia, sillä järjestämme aitoja taistelutapahtumia pelkkien viihdenäytösten sijaan. Fanit odottavat pakottavaa ja uuvuttavaa yhteenottoa, joka vaatii heidän horjumatonta huomiotaan ja pitää heidät vangittuina paikoillaan. Kahden telttataistelijamme välisen innokkaasti odotetun Special Rules Bare-Knuckle Thai Fight -taistelun lisäksi olemme ottaneet käyttöön uusia sääntöjä varmistaaksemme omistautuneille faneillemme vieläkin jännittävämmän kokemuksen. Ja tällä kertaa BKFC on saavuttanut käsittämättömän, herättäen mahdoton henkiin täällä Thaimaassa! Chapman totesi.

Vathanai Vathanakul, BKFC Asian perustaja ja talousjohtaja sekä Royal Cliff Hotels Groupin toimitusjohtaja ja Pattaya Exhibition and Convention Hallin toimitusjohtaja, paljasti, että "Tuleva taistelu Royal Cliff Hotel Groupissa Pattayalla sisältää suuret mahdollisuudet paitsi kohottaa taisteluurheilun tasoa myös katapultoida thaimaalaisia ​​​​taistelijoita maailmanlaajuisesti. Juuri tästä syystä päätimme siirtää tapahtuman Thaimaahan siirtämällä sen alkuperäisestä aikataulustaan ​​Lähi-idässä vuoden alussa.

On äärimmäisen tärkeää, että esittelemme maailmalle kamppailulajimme arvovaltaa, joka tällä hetkellä herättää suurta surinaa ja huomiota. Haluamme nyt korostaa, että "thaimaalaiset taistelijat" ovat vertaansa vailla maailmanlaajuisesti. Tavoitteemme on saada maailma tietämään, että meillä on joukko poikkeuksellisen lahjakkaita taistelijoita, jotka eivät ole vain esimerkillisiä harjoittajia, vaan myös arvostettuja ohjaajia ja legendoja sinänsä. Tänään on ehdottoman tärkeää, että kirjoitamme uuden luvun historian aikakirjoihin viidennen BKFC Thaimaan kanssa. Tämä merkittävä tapahtuma esittelee MM-ottelun välillä Po Deman ja Britain Hart, sekä kiehtovia taistelijoita kaikkialta maailmasta, mukaan lukien Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Saksasta, Ruotsista, Skotlannista, Filippiineiltä, ​​Iranista ja muualta.

Ensisijaisen tavoitteemme eli taistelijoiden tunnistamisen, kasvattamisen ja edistämisen lisäksi ymmärrämme Bare Knuckle Fighting Championshipin (BKFC) valtavan potentiaalin. Tällä urheilulajilla on potentiaalia kukoistaa nopeasti kansainvälisellä näyttämöllä, erityisesti Aasiassa, Euroopassa ja Amerikassa. Olemme täysin valmiita tarjoamaan horjumatonta tukea, valvomaan tuotantoa ja etsimään aktiivisesti uusia kykyjä, joilla on potentiaalia liittyä tälle jännittävälle matkalle. Sillä välin olemme edelleen sitoutuneita edistämään thaimaalaisten taistelijoiden hyvinvointia. Olemme omistautuneet ohjaamaan heitä kohti vakaata ja menestyvää uraa edistäen samalla kestävää kasvua tässä urheilussa.

"Lisäksi on syytä huomata, että olemme ottaneet käyttöön uudet erityissäännöt Bare-Knuckle Fighting -alustallemme tarjotaksemme jotain uutta ja jännittävää faneillemme".

Buakaw Banchamek, legendaarinen thaimaalainen taistelija, jakoi ajatuksensa tulevasta tapahtumasta: ”Vaikka olen Saenchain läheinen ystävä, ei ole mitään pidättämistä. Siitä tulee aito taistelu todellisen tuskan kanssa. Faneilla ei ole varaa missata tätä, sillä tällaista kohtausta ei ole koskaan ennen tapahtunut. Se on lahja taistelulajien harrastajille, kun vuosi lähenee loppuaan. Fanit eivät tule pettymään. Olen valmis lyömään vetoa arvokkuudestani."

Saenchai PK Saenchai Muaythaigym paljasti: "Vaikka kunnioitamme ystävyyttämme, kun olemme olleet nyrkkeilykehässä, ammattitaitomme on etusijalla. Ei tule olemaan vastahakoisuutta puolustaa ihmisarvoamme, ja olemme sitoutuneet vaalimaan urheilun mainetta. Haluan ilmaista kiitokseni sekä Buakaw'sille että faneilleni horjumattomasta tuesta. Huolimatta joidenkin fanidemme erimielisyydestä, jotka vastustavat meidän taistelemista toisiamme vastaan, haluan selventää, että tässä ottelussa ei ole kyse paremmuuden määrittämisestä. Se on kilpailu, jonka tavoitteena on saada maailmanlaajuista huomiota kamppailulajeille. Tähän Bare-Knuckle Thai Fightiin sovellettavien ainutlaatuisten sääntöjen ansiosta olemme varmoja, että fanit saavat innostavan ottelun, joka pitää heidät paikoillaan!

5. BKFC Thailand – Legends of Siam järjestetään 4. marraskuuta klo 18 alkaen. (TH-aika) Royal Cliff Hotel Groupissa Pattayassa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän jännittävään tapahtumaan, lippuja voi varata Thai Ticket Majorin kautta 00. elokuuta alkaen. "Lippujen hinnat maksavat 31 ja 500 1,000 bahtia seisoville lipuille, 2,500 3,000 - 7,000 XNUMX bahtia istumapaikoille ja alkaen XNUMX XNUMX bahtia VIP kehäpaikan paikoista, joihin sisältyy erityinen illallinen."

Erikoista! Eksklusiiviset edut tai alennukset Royal Cliff Hotels Groupin majoituksesta, kun esität BKFC Thailand 5th Edition -lippujen varauskoodin (määritettyjen ehtojen mukaisesti).

Pysy kuulolla erikoissäännöistä Bare Knuckle Thai -lento: BKFC Thailand 5: The Legends of Siam Facebookissa และ https://www.youtube.com/c/bareknucklefightingchampionship

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.