Vihainen kiinalainen turisti, joka ahdistelee thaimaalaista poliisia Don Mueangin lentokentällä, on levinnyt, poliisin vähättelytapaus

Bangkok -

Vihainen kiinalainen turisti yritti lyödä turistipoliisia Don Mueangin kansainvälisellä lentokentällä rullalaudalla, kun hänen ei päästetty nousemaan Kiinaan matkaavaan lentokoneeseen keskiviikkoiltana 9. elokuuta.

Tapaus levisi viruksena viime viikonloppuna ja johti moniin kommentteihin ja näkemyksiin sosiaalisessa mediassa, monet kritisoivat Thaimaan poliisin suhtautumista tapaukseen. Poliisi kuitenkin vähätteli tapausta toteamalla, että he olivat varovaisia ​​ja tutkivat tilannetta.

Turisti tunnistettiin vain herra Chen, 45, ja hän aiheutti kohtauksen Bangkokin vilkkaalla lentokentällä sen jälkeen, kun lentoyhtiö ilmoitti vaihtavansa hänen lennolle lähtöporttiaan keskiyöllä keskiyöllä.

Tämä raivostutti turistin, joka myöhemmin alkoi aiheuttaa hälinää huutamalla lähtöterminaalissa. Turvallisuussyistä hänen lentonsa kapteeni päätti kieltää häntä nousemasta koneeseen, mikä suututti häntä entisestään. Myös kielimuurit pahensivat tilannetta.

Kaksi lentoasemalla olevaa turistipoliisia lähestyi kiinalaista turistia yrittääkseen rauhoittaa häntä, mutta tämä yritti toistuvasti lyödä heitä mukanaan olevalla rullalaudalla. Hän ei kuitenkaan itse asiassa osunut niihin.

Hän myös teeskenteli heiluttavansa jalkaansa yhtä poliisia vasten, mutta poliisi pysyi paikallaan. Lopulta hänet saatettiin ulos aiheuttamatta vahinkoa lentokentälle.

Kerrottiin, että lentoyhtiön kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen turisti sai lipun maahansa ja lähti Thaimaasta torstaina 10. elokuuta. Jotkut matkustajat tallensivat hänen kiukkunsa ja julkaisivat sen TikTokiin, ja sitten nettimiehet kritisoivat poliiseja heidän näennäisestä päättämättömyydestään tilanteen käsittelyssä.

Poliisi kuitenkin sanoi olevansa rauhallinen ja käyttänyt harkintaa, eikä kukaan loukkaantunut. He myös vähättelivät tapausta ja totesivat, että se ei ollut suuri ongelma ja että mies oli juuri menettänyt malttinsa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.