Pattaya United on tänään valmis jännittävään yhteenottoon Samut Prakan Cityä vastaan

Pattaya -

Pattaya United on ylivoimaisesti valmis ottamaan vastaan ​​Samut Prakan Cityn Thai League 2 2023/24 -sarjassa tänään 11. elokuuta. Tiimi on loistavassa kunnossa, ja he luottavat saavansa työn suoritettua virheettömästi.

Tämän päivän superottelu on Thai League 2 2023 -kauden avaus, joka alkaa klo 7.

Muutaman viime kuukauden aikana Pattaya Unitedin tuotemerkki on muutettu Pattaya Dolphins Football Club, on valmistautunut tähän innostavaan otteluun, kun he ovat valmiita isännöimään mahtavaa vihollistaan ​​Samutprakan Cityä.

Jalkapallon harrastajat voivat seurata koko live-toimintaa Pattaya Unitedin virallinen Facebook ja YouTube-kanava. Toiminta tapahtuu Nongpruen kaupungin stadionilla.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.