Pattaya United on tänään valmis jännittävään yhteenottoon Samut Prakan Cityä vastaan

Pattaya -

Pattaya United on ylivoimaisesti valmis ottamaan vastaan ​​Samut Prakan Cityn Thai League 2 2023/24 -sarjassa tänään 11. elokuuta. Tiimi on loistavassa kunnossa, ja he luottavat saavansa työn suoritettua virheettömästi.

Tämän päivän superottelu on Thai League 2 2023 -kauden avaus, joka alkaa klo 7.

Muutaman viime kuukauden aikana Pattaya Unitedin tuotemerkki on muutettu Pattaya Dolphins Football Club, on valmistautunut tähän innostavaan otteluun, kun he ovat valmiita isännöimään mahtavaa vihollistaan ​​Samutprakan Cityä.

Jalkapallon harrastajat voivat seurata koko live-toimintaa Pattaya Unitedin virallinen Facebook ja YouTube-kanava. Toiminta tapahtuu Nongpruen kaupungin stadionilla.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.