UFO havaittu Pattayalla

Pattaya -

Tuntematon lentävä esine (UFO) havaittiin Pattayalla maanantaina, mikä hämmentyi turisteja ja asukkaita.

Elokuun 7. päivän illalla kerrottiin, että UFO:n läsnäolo toi pikemminkin iloa ja huvia kuin järkytystä ja pelkoa niille, jotka sen näkivät, sillä sen sijaan, että se leijuisi pahaenteisesti taivaalla, se liikkui koomisesti Pattaya Klang Roadia pitkin ratsastajan kanssa, joka oli ilmeisesti ihminen, joka heilutti ohikulkijoita.

Monet ihmiset, varsinkin turistit, olivat yllättyneitä nähdessään avaruusajoneuvon, jonka myöhemmin todettiin olevan tehty lapsen versiosta tiellä liukuvasta aavikkovaunusta. Ihmiset ottivat siitä kuvia ja videoita ja jakoivat sen Facebookissa, ilmiöstä tuli nopeasti puheenaihe.

UFOn kupupeilin sisällä, kuten elokuvissa, havaittiin thaimaalainen mies nimeltä "Papa Nu (ป๋าหนู)." Ymmärretään, että tämä 63-vuotias thaimaalainen sai kerran naurua ja hymyä turisteille jo vuonna 2020, kun hän loi koomisen spektaakkelin ajaessaan pienellä moottoripyörällä, joka oli muunnettu hassuksi ajoneuvoksi, joka muistutti maagista luudanvartta.

Papa Nu koristeli tuolloin moottoripyöränsä puisilla elementeillä ja lumoavilla valoilla, minkä jälkeen hän ajoi Pattayan katuja pitkin, heiluttaen kättään tervehdyksenä matkailijoille, muistuttaen iloista velhoa taianomaisella matkallaan.

Hänen mukaansa hänen viimeisimmän luovan yrityksensä motiivina oli levittää iloa ja herättää hymyjä niiltä, ​​jotka näkivät hänen matkivan lentävän lautasen. Tämän spektaakkelin tarkoituksena oli myös lisätä elävyyttä ja edistää matkailua Pattayan kaupungissa, hän sanoi.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.