Pattaya Beachiltä löydettiin alaston ulkomaalainen vaeltelemasta

Pattaya -

Varhain aamulla Pattaya Beachin lähistöltä kävelevän tuntematon alaston miespuolinen ulkomaalainen pidätettiin ja vietiin Pattayan poliisiasemalle.

Videon tapahtumasta voit katsoa klikkaamalla tai napauttamalla tästä.

Kapteeni Sonthaya Khonsap Pattayan kaupungin poliisista kertoi Pattaya Newsille, että hämmästyneet paikalliset asukkaat ilmoittivat tapauksesta lähellä Central Pattaya Beachia Nongpruessa lauantaiaamuna lähellä aamunkoittoa (29. heinäkuuta).

He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen alaston, noin 50-vuotiaan ulkomaalaisen miespuolisen kävelevän ja puhuvan äänekkäästi itsensä kanssa. Poliisi yritti puhua hänen kanssaan, mutta ei ymmärtänyt häntä, ja mies jatkoi huutamista ulkopoliittisista asioista.

Poliisilla kesti noin 15 minuuttia neuvotella miehen kanssa, ennen kuin hän vastahakoisesti suostui menemään poliisin kanssa Pattayan poliisiasemalle. Mies ei kuitenkaan ollut vieläkään täysin yhteistyöhaluinen ja kieltäytyi tunnistamasta itseään.

Miehen uskotaan olevan aksenttinsa perusteella saksalainen, mutta sitä ei varmistettu, TPN-media toteaa.

Poliisi yritti edelleen tunnistaa miestä ja hän oli pidätettynä lauantai-iltapäivällä 29. Poliisi epäilee miehellä olleen mielenterveysongelmia tai alkoholin tai huumeiden väärinkäyttöä.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.