Myrskyistä säätä odotetaan pian suuressa osassa Thaimaata

Thaimaa valmistautuu rankkasateeseen ja myrskyisään säähän, kun Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) julkaisi säätiedotuksen 14. heinäkuuta. Heinäkuun 16. ja 20. heinäkuuta välisenä aikana voimakkaan monsuunipohjan odotetaan vaikuttavan useimpiin osiin maata, mikä johtaa laajalle levinneisiin raskaisiin sateisiin. sateet.

Sääviraston mukaan monsuunipohja siirtyy vähitellen pohjoisesta koilliseen ja ylempään keskialueeseen ennen kuin muuttuu aktiiviseksi matalapainesoluksi Etelä-Kiinan meren yläosan yläpuolella. Lisäksi Andamaanienmerellä, Etelä- ja Persianlahdella vallitsee melko voimakas lounaismonsuuni.

Viranomaiset sanoivat, että odotetut olosuhteet aiheuttaisivat rankkasateita kaikkialla Thaimaassa, ja eristyneillä alueilla pohjoisessa, koillisessa ja keskiosassa, mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet, idässä ja etelässä, on erittäin rankkoja sateita.

TMD on antanut varoituksen ankarista sääolosuhteista, jotka voivat johtaa äkillisiin tulviin ja ylivuotoihin, erityisesti vesiväylillä ja alavilla alueilla. Asukkaita kehotetaan olemaan varovaisia ​​ja pysymään valppaana myrskyn aikana. Kuljettajien tulee olla erityisen varovaisia ​​teillä varmistaakseen oman ja muiden turvallisuuden.

Voimakkaiden sateiden lisäksi Andamaanienmerellä ja lahden yläosassa odotetaan kovia tuulia ja aaltoja, joiden korkeus on 2-3 metriä, ja ukkoskuuroja aiheuttavat yli 3 metrin aaltoja. Varotoimenpiteenä näillä alueilla olevia pieniä veneitä kehotetaan pysymään maissa tänä aikana ja pysymään ajan tasalla sääennusteista.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston NNT lehdistötiedote.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/